Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

5/3/11

20η Αγωνιστική: Α.Ε.Κ.ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-0


Κεραυνός: Τζιάκος, Καραγιάννης, Μπόμπορης, Λέκκος, Καλδάνης, Φέκκας,
Κούσης, Κολιός, Μαλέσκος, Ντόβας, Μπόμπορης

Σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στον Αρχάγγελο και σ’ ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, η τοπική Α.Ε.Κ. και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα 0-0.
Το παιχνίδι αυτό είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες για διαφορετικούς ο καθένας τους
λόγους, κυνηγούσαν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Μεγάλη ευκαιρία που χάνεται από τον Τζιάκο
Η ομάδα της Α.Ε.Κ. για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ για να διατηρηθεί ψηλά και συγκεκριμένα στη 2η θέση της γενικής βαθμολογίας.
Στο παιχνίδι αυτό, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυνατά, έλεγξε το χώρο του κέντρου και είχε κάποιες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Ισπόγλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Α.Ε.Κ. ισορρόπησε το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε με την σειρά της ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Λέκκου.
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι μέτριο που είχε δυνατές και κυρίως προσωπικές μονομαχίες που σίγουρα ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Αξίζει να σημειωθεί ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Κώστα Ντόβα, στο ήδη εγχειρισμένο δεξί του πόδι και απ’ ότι δείχνει θα χάσει την υπόλοιπη αγωνιστική χρονιά.
Επίσης, στο 89΄ λεπτό αποβλήθηκε ο παίκτης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Μπόμπορης Π. και ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. Αρχαγγέλου Σοφόπουλος αφού ο Διαιτητής είχε ήδη σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού.
Ντόβας Κωστής ο μεγάλος άτυχος του
αγώνα 
Η Διαιτησία του κ.Ποντίκη και των βοηθών του : Γκούμα και Ζάκα ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ε.Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Ισπόγλου, Ζήσης Δ., Ζήσης Σ., Ζιάϊ, Παπαχρήστος, Ευθυμίου (65΄Ζαρηγιαννίδης), Τσενίκογλου, Κουμπής (85΄Μηριούνης), Τουμανίδης (76΄Μαυρομίχαλος), Σοφόπουλος Α.,  Σοφόπουλος Χ.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Λέκκος, Μαλέσκος, Ντόβας (19΄Γεωργαλής), Τζιάκος Γ., Μπόμπορης Α., Μπόμπορης Π.,  Καλδάνης, Καραγιάννης (66΄Τζιάκος Γ.Ν.), Φέκκας, Κολιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου