Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

26/2/11

19η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ–Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ 4-1






Κεραυνός: Μπόμπορης, Καλδάνης, Τζιάκος, Καραγιάννης, Μαλέσκος, Λέκκος,
Κούσης, Κολιός, Σιώρος, Μπόμπορης, Ντόβας
Την καλύτερη ίσως εμφάνιση του δευτέρου γύρου πραγματοποίησε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού κερδίζοντας την ομάδα του Α.Ο. Καλαμιτσίου με το ευρύ σκορ 4-1 στο “Κατερίνα Θάνου”.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Κεραυνού ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας,
αποδεικνύοντας για άλλη μια αγωνιστική ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Ο Μπόμπορης με πέναλτι  το 1-0
Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο ο Κεραυνός κατέκτησε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης και η αγωνιστική του εμφάνιση κυρίως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου άφησε πολύ ικανοποιημένους του φιλάθλους του.
Η ομάδα του Α.Ο. Καλαμιτσίου προσπάθησε για το καλύτερο, άντεξε στην πίεση του Κεραυνού ιδίως στο πρώτο ημίχρονο (το σκορ ήταν 1-1), όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων του.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ:
Στο 33′ λεπτό ο Ανδρέας Μπόμπορης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κούσης έκανε το 1-0 για τον Κεραυνό.
Στο 42′ λεπτό ο Μπαλή με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Λέκκου ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο 62′ λεπτό ο Αντώνης Σιώρος στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο 85′ λεπτό ο Κούσης με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα για τους γηπεδούχους.
Το 4-1 με τον Κούση
Στο 86′ λεπτό η αλλαγή του προπονητή Βαγγέλη Φίντζου Τζιάκος Γ.Ν. που μπήκε στο παιχνίδι δέκα λεπτά νωρίτερα, ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-1.
Στο 93′ στην τελευταία ακριβώς φάση του αγώνα και πάλι ο διακριθέντας Κούσης με ωραίο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Γράψα σημείωσε το τελικό 4-1.
Η διαιτησία του κ. Ζιώγα και των Τριανταφύλλου – Μπάκου ήταν καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ : Λέκκος, Μαλέσκος , Ντόβας, Τζιάκος Γεωρ. του Δημ., Μπόμπορης Α., Σιώρος Αντ. (80′ Γεωργαλής), Μπόμπορης Παν. (76′ Τζιάκος Γεωρ. του Νικ.), Καλδάνης, Κολιός, Καραγιάννης (60′ Τζιάκος Δ.), Κούσης.
Α. Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ : Γράψας, Κρητικός, Κοντογιάννης (72′ Χοτζάι), Κατωπόδης (75′ Παπαδήμας), Γεωργάκης, Καλδάνης, Βάθης, Μπαλή, Πετούσης (46′ Θερμός), Θειακός, Περδικάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου