Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

12/3/11

21η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 6-4


Κεραυνός: Γεωργαλής, Καλδάνης Θ., Καλδάνης Ξ., Καραγιάννης, Μαλέσκος, Πανούσης,
Σιώρος Απ., Κούσης, Κολιός, Σιώρος Αντ., Μπόμπορης
Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πέτυχε σπουδαία νίκη με σκορ 6-4 απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού παιχνιδιού ήταν ο επιθετικός του Αχέροντα Καναλακίου και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Χρήστος Στάϊκος ο οποίος
μέσα σε 7΄ λεπτά πέτυχε 4 γκολ.

Σιώρος Απ., Καλδάνης, Κολιός, Μαλέσκος, Καραγιάννης
και Πανούσης στο τείχος
Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4΄ λεπτό και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει και άλλα γκολ, άλλα πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του. 
Το δεύτερο ημίχρονο για τον Κεραυνό ξεκίνησε όπως και το πρώτο ημίχρονο, δηλαδή με γρήγορο γκολ, αφού στο 48΄ λεπτό έγινε το 2-0. 
Στην συνέχεια η ομάδα του Κεραυνού πέτυχε άλλα δυο γκολ και έτσι ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 68΄ λεπτό στο 4-0.
Οι παίχτες του Κεραυνού πίστεψαν ότι κάπου εκεί τέλειωσε και το παιχνίδι όμως ο Στάϊκος είχε αντίθετη γνώμη και μέσα σε 7΄ λεπτά όπως προαναφέραμε έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τέσσερα προσωπικά του γκολ. Ο Κεραυνός δεν το έβαλε κάτω και στην συνέχεια του παιχνιδιού ανέβασε την απόδοση του πέτυχε άλλα δυο γκολ και κατάφερε να πάρει την νίκη.

Ο Καραγιάννης πετυχαίνει το 2-0
ΤΑ ΓΚΟΛ
4΄ λεπτό ο Σιώρος Απ. με πλασέ το 1-0.
48΄  λεπτό ο Καραγιάννης με πλασέ το 2-0.
51΄ λεπτό ο Κούσης  με πλασέ το 3-0.
68΄ λεπτό ο Μπατσούλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τζίμα και το 4-0 για τον Κεραυνό.
69΄ λεπτό ο Στάϊκος με πλασέ το 4-1.
71΄ λεπτό ο Στάϊκος με σουτ το 4-2.
72΄ λεπτό ο Στάϊκος με σουτ το 4-3.
76΄ λεπτό ο Στάϊκος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ το 4-4.
79΄ λεπτό ο Μπόμπορης με σουτ το 5-4. Σε αυτή τη φάση είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες των παιχτών του Αχέροντα προς τον διαιτητή κ. Μαλαχτάρη και τον βοηθό κ. Κώτση ο οποίος λανθασμένα σήκωσε την σημαία του αφού περίπτωση οφσάιντ δεν υπήρχε ενώ αν έγινε επιθετικό φάουλ αρμόδιος να το δώσει ήταν ο διαιτητής ο οποίος ήταν πολύ κοντά στη φάση. Μετά τη δεκάλεπτη περίπου διακοπή ο κ. Μαλαχτάρης απέβαλε τον Ιωάννου Σ. και τους προπονητές των δυο ομάδων και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
90΄ λεπτό ο Κώστας Φέκκας με πλασέ πέτυχε το τελικό 6-4.


Ο Μπόμπορης πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του
για το 5-4
Διαιτητής του παιχνιδιού ο κ. Μαλαχτάρης και βοηθοί του ο κ. Γκλιάτης και ο κ. Κώτσης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Καλδάνης Θ., Μαλέσκος, Πανούσης (48΄ Μπατσούλης), Γεωργαλής, Μπόμπορης, Σιώρος Αντ. (46΄ Φέκκας), Σιώρος Απ., Καλδάνης (64΄ Τζιάκος Γ.Δ.), Καραγιάννης, Κολιός, Κούσης.
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Τζίμας Α., Ιωάννου Σ., Κασκάνης (46΄ Κολιός), Ευθυμίου, Ράπτης, Τζίμας Ν., Τζίμας Χ., Φράγκος, Τριάντης, Μπουρνάς, Στάϊκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου