Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

20/2/10

20η Αγωνιστική: Α.Ο. ΣΥΒΡΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-1


Κεραυνός: Χήτας, Τζιάκος, Γεωργαλής, Καλδάνης, Μπόμπορης, Κιτσαντάς,
Σιώρος, Μαλέσκος, Κολιός Γ., Κολιός Π., Μπόμπορης

Απρόσμενο ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 έφερε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού στο εκτός έδρας αγώνα του με την ομάδα του Α.Ο. Σύβρου Λευκάδος.
Μια ισοπαλία που σταμάτησε το σερί των επιτυχιών που είχε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπως ακριβώς και στο 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Το γκολ του Σύβρου

Μάλιστα, θα λέγαμε ότι στο τέλος στάθηκε και τυχερός,  διότι κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι  στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην απόδοση που είχε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ήταν  οι απουσίες των βασικών του παικτών Παπασάββα Α.(τραυματίας) και Νικολάου Σ.(άρρωστος), όπου φάνηκαν οι αδυναμίες  ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης.
Ο Σύβρος ήταν ανώτερος στο 1ο μέρος του παιχνιδιού και παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά,  κατάφερε πολύ νωρίς να προηγηθεί στο σκορ και να χάσει άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για να «κλειδώσει» το παιχνίδι.
Στο 2ο μέρος ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ανέβασε την απόδοσή του,  έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος του παιχνιδιού κατάφερε να ισοφαρίσει.
Σίγουρα εάν ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ είχε ισοφαρίσει νωρίτερα, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, όμως κατά γενική ομολογία, η ισοπαλία  κρίνεται ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 8ο λεπτό ο Αργυρός Χ. βρέθηκε πίσω από την πλάτη της αμυντικής γραμμής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και με δυνατό ευθύβολο σουτ έκανε το 1-0.
Στο 23ο λεπτό ο Σιώρος Α. βρέθηκε μόνος του με το τέρμα, όμως το σουτ που πραγματοποίησε έστειλε την μπάλα να περάσεις ελάχιστα άουτ.
Στο 32ο λεπτό εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αργυρού Κ. η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Χήτα Ι.
Στο 41ο λεπτό σουτ του Κολιού Γ. από κοντινή απόσταση ο αντίπαλος αμυντικός με προβολή διώχνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 62ο λεπτό ο Κισαντάς Χ. πιάνει δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 90ο λεπτό ο Σιώρος Α., ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και εκμεταλλευόμενος την σύγχυση των αμυντικών του Σύβρου, με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-1. 
Από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ιδιαίτερα διακρίθηκε ο Κιτσανατάς Χ. ο οποίος έπαιξε δυνατό και μυαλωμένο ποδόσφαιρο και  κάλυψε με την εμπειρία του τα όποια αμυντικά κενά.
Η Διαιτησία του  κ. Κασoχρα  και των βοηθών του  Μαλαχτάρη  και Λάζαρη ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ: 1.Γαβρίλης Ε,2.Αργυρός Κ,3.Γαζής Ζ,4.Σολδάτος Δ,5.Σολδάτος Σ,6.Αργυρός Χ,7.Κατηφόρης Ι (46΄Ζουριδάκης Ε),8.Σκλαβενίτης Σ,9.Μπελεγρίνος Α,10.Γερασίμου Α,11.Χρυσοβιτσάνος Γ.(33΄Κοντοπριάς Σ)
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ: 1.Χήτας Ι,2.Μαλέσκος Η (76΄Μήτσης Χ),3.Μπόμπορης Α,4.Γεωργαλής Θ,5.Κιτσαντάς Χ,6.Μπόμπορης Π (37΄Σιώρος Α),7.Σιώρος Α,8.Καλδάνης Ξ,9.Τζιάκος Γ.,10.Κολιός Γ,11.Κολιός Π (55΄Καραμπίνης Σ)


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ  2-1
Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 3-0
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ  1-0
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  3-1
Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ  1-1
Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ  3-0
Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ  1-1
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ  1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ
1.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ ………..54
2.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ ………..48
3. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ. 40
4. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ …...38
5.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ………….33
6.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ ……………….33
7.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ………….28
8.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ …………….26
9.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ ………………25
10. Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ……………24
11.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 22
12.Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ …………………22
13.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ …………..19
14.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ ………………..12
15.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 12
16.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ ………… 11

H Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΧΕΙ -3 ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ  -2 ΒΑΘΜΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου