Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

24/10/09

5η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ 0-0


Κεραυνός: Κιτσαντάς, Γεωργαλής, Χήτας, Τζιάκος Γ.Δ., Καλδάνης, Τζιάκος Γ.Ν.,
Σιώρος, Κούσης, Νικολάου, Παπασάββας, Κολιός


Το απόλυτο των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ σταμάτησε η ομάδα του Σύβρου Λευκάδας αποσπώντας λευκή ισοπαλία 0-0 στο δημοτικό γήπεδο του Θεσπρωτικού.
Μια ισοπαλία που δίνει καινούργιο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά των δύο βαθμών που είχε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, καλύφθηκε από τον Λούρο και τώρα ισοβαθμούν στην 1η θέση με 13
βαθμούς.
Πολλές ήταν οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών
του Κεραυνού στην εστία του Σύβρου

Το αποτέλεσμα αυτό αδικεί κατάφορα την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που ήταν καλύτερη και  δίκαια διαμαρτύρεται για την διαιτησία του κ.Μαλαχτάρη ο οποίος  αρνήθηκε σε δύο κλασσικές περιπτώσεις να καταλογίσει πέναλτυ σε καθαρές ανατροπές.
Αντίθετα η ομάδα του Σύβρου ήρθε στο Θεσπρωτικό με στόχο τον έναν βαθμό της ισοπαλίας και προσπαθούσε με αμυντική τακτική και με αντεπιθέσεις να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κάτι που κατάφερε  στο τέλος, και πήρε τον ένα βαθμό που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιούταν.
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Στο 10ο λεπτό, ο Κολιός Γεώργιος με ατομική προσπάθεια από δεξιά μπήκε στην μεγάλη περιοχή και ο αμυντικός τον ανέτρεψε καθαρά. Προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής συνέχισε τον αγώνα αγνοώντας μάλιστα επιδεικτικά την υπόδειξη του βοηθού του ο οποίος σήκωσε τη σημαία για τον καταλογισμό του καθαρού πέναλτυ.
Στο 25ο λεπτό, ο Τζιάκος Γεώργιος του Νικολάου με ωραία προσποίηση βρέθηκε τετ α τετ με το τέρμα όμως το σουτ που πραγματοποίησε ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 50ο λεπτό, δυνατό σουτ του Κολιού Γεωργίου έξω από την περιοχή και με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 72ο λεπτό ο Καλδάνης Ξενοφών ανατρέπεται καθαρά μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής συνεχίζει κανονικά τον αγώνα παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων.
Στο 77ο λεπτό δυνατό σουτ του Σπυρίδωνα Νικολάου μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 83ο λεπτό δυνατό σουτ του Κολιού Αντωνίου έξω από την περιοχή ο τερματοφύλακας και πάλι με δυσκολία μπλόκαρε την μπάλα.
Δεν τα κατάφερε τελικά ο Κεραυνός και έμεινε στο 0-0

Η Διαιτησία του κ.Ι Μαλαχτάρη ήταν με πολλά λάθη και ευθύνεται για τον μη καταλογισμό των πέναλτυ. Οι βοηθοί του κ.κ.Ν.Ζήκας και Κ.Τουλκερίδης ήταν άριστοι.
Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν διακρίθηκαν.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: 1.Χήτας Ιωάννης, 2.Γεωργαλής Θεοφάνης, 3. Σιώρος Απόστολος (46΄Κολιός Παναγιώτης), 4.Τζιάκος Γεώργιος του Δ (78΄Μπόμπορης Παναγιώτης)., 5.Κιτσαντάς Χαράλαμπος, 6. Παπασάββας Αντώνης, 7.Κούσης Στέφανος (70΄Κολιός Αντώνης) , 8. Καλδάνης Ξενοφών, 9.Τζιάκος Γεώργιος του Ν., 10.Κολιός Γεώργιος, 11.Νικολάου Σπυρίδων
Παίκτες που δεν αγωνίστηκαν: 12.Αθανασόπουλος Γεώργιος, 13.Δημολίτσας Ιωάννης, 14.Δημολίτσας Αλέξανδρος , 15.Καλδάνης Θωμάς.
Α.Ο. ΣΥΒΡΟΥ: 1. Γαβρίλης Ε., 2.Αργυρός Κ, 3.Γάζης Ζ.,4.Κοντοπράς Σ., 5.Γερασίμου Δ.,6.Αργυρός Χ.,7.Σκλαβενίτης Σ.,8.Σολδάτος Δ., 9.Πελεγρίνος Α., 10.Ζουρδάκης Ε, 11. Χρυσοβιτσάνος Γ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ   1-3
Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ   1-2
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ  4-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ο.ΣΥΒΡΟΣ
   0-0
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ   0-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ-Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  2-2
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ
  0-0
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ
-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ   2-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1. Κεραυνός Θεσπρωτικού
13
2. Θρίαμβος Λούρου
13
3. Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ
11
4. Αχ.Καναλακίου
11
5.Α.Ο Μεσοποτάμου
9
6. ΑΕΚ Αρχαγγέλου
9
7.ΠΑΣ Σφακιώτες
8
8. Α.Ε.Πρέβεζας
7
9. Φορτούνα Βαλ/χης
7
10. Αχερουσία
5
11.Ερμής Καναλίου
4
12. Θύελλα Σινώπης
4
13. Α.Ο.Φιλιππιάδας
3
14. Καλαμίτσι
2
15. Μύτικας
1
16.Δόξα Ωρωπού
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου