Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

27/4/11

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2010-2011


Η παιδική ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ με προπονητή τον
Βαγγέλη Φίντζο
Παράλληλα με τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, υπάρχει και η παιδική ομάδα, που τα τελευταία χρόνια κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια με την προσέλκυση μικρών παιδιών στο χώρο του ποδοσφαίρου για την ανάδειξη ταλέντων.
Η αξιόλογη αυτή προσπάθεια, αποδίδει καρπούς την τελευταία πενταετία μιας και η ομάδα έχει κατακτήσει δύο φορές το παιδικό πρωτάθλημα τις περιόδους 2006-2007 και 2007-2008 και άλλες δύο φορές τερμάτισε στην δεύτερη θέση τις περιόδους 2005-2006 και 2009-2010.
Σήμερα υπεύθυνος προπονητής της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Φίντζος (είναι προπονητής και στην ανδρική ομάδα), ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δουλεύει με πολύ όρεξη και διάθεση μαζί με τους μικρούς ποδοσφαιριστές του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ».
Η ομάδα προπονείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Κυριακή στις 15:30 στο δημοτικό στάδιο «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ»). Η ομάδα του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ», που τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ, δεν παύει να αποτελεί ένα ιστορικό σωματείο στην Πρέβεζα και με σημαντική παρουσία στο παρελθόν.
Ο σύλλογος έχει καταφέρει να αναδείξει πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Αυτή η ιστορία του συλλόγου, αλλά και η σημαντική πορεία του παρελθόντος, αποτελεί έναν από τους παράγοντες που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα στους ανθρώπους του συλλόγου επιπλέον κίνητρο για ν’ ανασυνταχθούν, αναβαθμίζοντας αγωνιστικά και οργανωτικά την ομάδα στο μέλλον.
Το ρόστερ της παιδικής ομάδας

Όπως έχει τονίσει και ο Βαγγέλης Φίντζος,(προπονητής της ομάδας), το κλίμα είναι το ιδανικότερο, ενώ όλα τα παιδιά της ομάδας αποτελούνται από πολύ καλούς χαρακτήρες, γεγονός πολύ σημαντικό, πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, έτσι ώστε ένα τέτοιο σύνολο να μπορεί να γίνει στο μέλλον μια καλή ομάδα.
Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ό,τι στην παιδική ομάδα του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ», αθλούνται και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ομάδας τέσσερα κορίτσια, τα οποία πραγματικά εντυπωσιάζουν με το αγωνιστικό τους σθένος. Αξίζει σ’ αυτές ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!
Αναλυτικότερα τα ονόματα των είκοσι οκτώ (28) μικρών ποδοσφαιριστών του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 έχει αναλυτικά ως εξής:





Τριανταφύλλου Στέφανος του Δημητρίου ετών 15
Παπασπύρος Γεώργιος του Ευαγγέλου ετών 15
Μπαλάφας Ιωάννης του Χρήστου ετών 13
Καλδάνης Ευάγγελος του Θεοδώρου ετών 14
Δράκος Νικόλαος του Ιωάννη ετών 13
Τσάτσος Κων/νος του Πέτρου ετών 13
Κωλέτση Αφροδίτη του Λάζαρου ετών 11
Τσάτσος Κων/νος του Ιωάννη ετών 13
Μπόμπορης Βασίλειος του Κων/νου ετών 13
Τζίμας Γεώργιος του Σταύρου ετών 13
Φίντζος Γεράσιμος του Γεωργίου ετών 13
Μάτης Φώτης του Δημητρίου ετών 13
Φίντζος Γεράσιμος του Ευαγγέλου ετών 13
Τσάϊμος Απόστολος του Ευαγγέλου ετών 12
Τριανταφύλλου Ευτυχία του Δημητρίου ετών 13
Νταλαγιάννης Απόστολος του Προκοπίου ετών 14
Νταλαγιάννη Μάρθα του Προκοπίου ετών 12
Μπόμπορης Χρήστος του Παναγιώτη ετών 12
Γεωργαλής Παναγιώτης του Νικολάου ετών 14
Ζαχαριά Ηρώ του Γρηγορίου ετών 12
Μπαλάφας Γεώργιος του Αναστασίου ετών 15
Μπακάρας Θεοφάνης του Χρήστου ετών 13
Νίκας Σπυρίδων του Κων/νου ετών 15
Δήμος Δημήτριος του Ευαγγέλου ετών 12
Κιτσαντάς Λάμπρος του Ευαγγέλου ετών 10
Κιτσαντάς Ναπολέων του Ευαγγέλου ετών 12
Κολλιός Άγγελος του Κων/νου ετών 11
Στούπας Άκης του Σπυρίδωνα ετών 11


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου