Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

23/12/12

ΝΙΚΗ ΣΤΟ.....ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ!



Σπουδαία βαθμολογική νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα  ο Κεραυνός στο εκτός έδρας αγώνα του με την Αναγέννηση Περιβολίου με σκορ 3-2.
Ματς για γερά νεύρα ήταν η σημερινή αναμέτρηση γιατί  ο Κεραυνός για 74΄και περισσότερα λεπτά αγωνίζονταν με δέκα παίκτες και ειδικά μάλιστα στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης, αγωνίζονταν με εννέα παίκτες και  με το σκορ να βρίσκεται  στο 2-2.
Πράγματι, η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου έδειξε στο σημερινό παιχνίδι τις ψυχικές της  δυνάμεις και κυρίως έδειξε  το πάθος των παικτών της που ήρθαν σήμερα στην Κέρκυρα με κύριο σκοπό τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο,  με την ομάδα του Περιβολίου  να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυρίως μετά το 22΄λεπτό και αφού είχε προηγηθεί η αποβολή του Λάππα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 21 ΄λεπτό.
Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ  0-0 και  με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η ομάδα του Περιβολίου να πετυχαίνει το γκολ και να προηγείται στο σκορ  με 1-0.
Και εκεί που νόμιζες ότι το παιχνίδι είχε πλέον γείρει προς την μεριά της γηπεδούχου ομάδας, ο Κεραυνός όχι μόνο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά να πετυχαίνει  την ανατροπή και να προηγείται μάλιστα  στο σκορ  με 2-1.
Λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα,  το Περιβόλι κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια,  αλλά και να κερδίζει ακόμη περισσότερο αριθμητικό πλεονέκτημα,  καθώς ο Κεραυνός είχε μείνει  πλέον με εννέα παίκτες.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα του Κεραυνού σε μια πάρα  πολύ ωραία  ξαφνική αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι και κατάφερε να πάρει το σπουδαίο βαθμολογικό διπλό.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 21΄λεπτό αποβολή του Λάππα με δεύτερη κίτρινη κάρτα με την ομάδα του Κεραυνού ν’ αγωνίζεται πλέον με δέκα παίκτες,
Στο 48΄λεπτο το Περιβόλι ανοίγει το σκορ με ωραία κοντινή κεφαλιά του Μιάρη Π.
Στο 58΄λεπτό ο Μιάρης Γ. με αυτογκόλ πετυχαίνει την ισοφάριση για τον Κεραυνό.
Στο 75΄λεπτό σε μια ωραία αντεπίθεση του Κεραυνού, ο Τζιάκος Γ. βρίσκει τον Δήμο μέσα στην μεγάλη περιοχή του Νάου και αυτός με καταπληκτικό δυνατό ευθύβολο σουτ να πετυχαίνει το 2-1.
Στο 85΄λεπτό το Περιβόλι κερδίζει πέναλτι καθώς και την αποβολή του Τζιάκου Γ. και ο Μιάρης Π.  με ωραίο χτύπημα πέναλτι να πετυχαίνει το 2-2.
Στο 94+ ο Κεραυνός κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Δήμου μέσα στην μεγάλη περιοχή ( αποβολή του Μιάρη Γ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και ο Ναστούλης από τα έντεκα βήματα να διαμορφώνει το τελικό 2-3.
ΚΑΡΤΕΣ: Λάππας (13΄+ 21΄ κόκκινη), Βάρθης (16΄), Βάγιας (44΄), Μιάρης Π. (50΄), Σουλάνης (59΄), Βούλγαρης (67΄), Λέτσος (73΄), Μιάρης Γ. (78΄+ 90΄κόκκινη), Τζιάκος Γ. (85’ Κόκκινη), Βλάσσης (90΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάκος Σπ.-Βοηθοί: Παπαδόπουλος Αν. και Σούφης Χρ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Κουλούρης Στ.):  Νάος, Σουλάνης, Ρομαντζάς, Γραικός, Μιάρης Ν. (60' Μίτσουλης), Βάρθης, Βάγιας, Μιάρης Γ., Τσεβανέδης, Μιάρης Π., Βούλγαρης (75΄Βλάσσης)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Φίντζος Β.): Μπάμπης, Χωραβάτης (55΄Ναστούλης), Ρακόπουλος, Πανταζής, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Τζιάκος Δ., Δήμος (90΄ Γεωργαλής), Τζιάκος Γ.,  Κολιός, Λάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου