Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

21/5/11

29η Αγωνιστική: ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1


Κεραυνός: Σιώρος Απ., Μαϊκαντής, Καραγιάννης, Γεωργαλής, Πανούσης, Ντόβας,
Κολιός, Σιώρος Αντ., Κούσης, Τζιάκος, Μπόμπορης

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού γνώρισε την ήττα, που ήρθε μετά από πολύ καιρό, από την γηπεδούχο ομάδα της ΘΥΕΛΛΑ Σινώπης με σκορ 3-1.
Όπως δείχνει και το σκορ η επικράτηση της γηπεδούχου ομάδας της Σινώπης ήταν πράγματι δίκαιη αφού  έπαιζε για την παραμονή της στην κατηγορία  και οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί που κατέκτησε , με
βεβαιότητα πλέον  την κρατούν στην κατηγορία.
Αντίθετα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  στο σημερινό παιχνίδι είχε πολλά προβλήματα κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι παίκτες του δεν μπόρεσαν, πλην από ελάχιστες περιπτώσεις, να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.
Το 1-0 με τον Βασιλειάδη
Γεγονός είναι ότι η Σινώπη για τρίτη συνεχόμενη φορά στη φετινή περίοδο νικά τον ΚΕΡΑΥΝΟ και μάλιστα τις δύο φορές μέσα στο Θεσπρωτικό για τα ματς του πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 38΄  λεπτό  ύστερα από κόρνερ της ομάδας της Σινώπης, ο Βασιλειάδης Χ. εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 1-0.
Στο  71΄  λεπτό ο Ιορδανίδης  μόνος του  απέναντι με τον Μαϊκάντη  με δυνατό σουτ δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι να πετυχαίνει το 2-0.
Στο 85΄  λεπτό σε ωραία αντεπίθεση των παικτών της Σινώπης,  ο Βασιλειάδης Ν.και πάλι μόνος του απέναντι με τον Μαϊκάντη πετυχαίνει το 3-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σιώρος Απ. με πολύ ωραίο και δυνατό σουτ μέσα
μέσα από την περιοχή μειώνει και διαμορφώνει το τελικό σκορ 3-1.
Χαμένη ευκαιρία από την Θύελλα Σινώπης

Η Διαιτησία του κ. Νίκου Ρούσου  και των βοηθών του Γκλιάτη Φ. και Γκούμα Κ. ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: Τυρέκογλου (46’ Παναγιωτίδης), Χατζηγεωργίου, Τερζόγλου, Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος Ι., Βασιλειάδης Ν., Ιορδανίδης, Φούντογλου, Αμανατίδης ( 46΄Σπυράκος), Παπαδόπουλος Γ., Βασιλείαδης Χ.( 77΄Ιορδανίδης Ν.)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Μαϊκάντης,  Πανούσης (60΄Δημητρίου), Τζιάκος Δ., Ντόβας, Μπόμπορης, Σιώρος Αν., Κούσης (64’ Νάσης), Γεωργαλής, Καραγιάννης( 46΄Κουλιάτσης), Κολιός, Σιώρος Απ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου