Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

14/5/11

28η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ο. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-1


Κεραυνός: Πανούσης, Καραγιάννης, Τζιάκος, Καλδάνης Ξ., Καλδάνης Θ., Φέκκας,
Μπόμπορης, Σιώρος, Κούσης, Κολιός, Μαλέσκος

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής που διεξήχθη σήμερα στο Θεσπρωτικό, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ επικράτησε της πρωτοπόρου ομάδας του Μεσοποτάμου  με σκορ 2-1.
Ίσως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς ,μιας και στο σημερινό παιχνίδι αγωνίζονταν  οι δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.
Η πρωτοπόρος ομάδα του Μεσοποτάμου  που ήδη από πολύ νωρίς  έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα
και η νεανική ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που με το σημερινό αποτέλεσμα έχει κλειδώσει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο Καραγιάννης πετυχαίνει το 2-0
Αξίζει να σημειωθεί ότι  πριν από το παιχνίδι αυτό, η ομάδα του Μεσοποτάμου ήταν αήττητη και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ κατάφερε να σπάσει το σερί των νικών του.
Στο παιχνίδι τώρα, αυτό που μένει ήταν η σπουδαία εμφάνιση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που σε όλο το παιχνίδι ήταν ανώτερος, είχε αξιοθαύμαστη κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως οι παίκτες του είχαν πάθος για τη νίκη.
Ο Μεσοπόταμος στο παιχνίδι αυτό έδειξε να αιφνιδιάζεται από τη δύναμη και το πάθος των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, είχε πολλά προβλήματα στο μεσαίο χώρο και στην αμυντική του γραμμή και χάρη στις καταπληκτικές αποκρούσεις του Ντούκα (ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα) κατάφερε να μην γνωρίσει  ακόμη πιο μεγαλύτερη ήττα. Βέβαια η ομάδα του Μεσοποτάμου προς το τέλος του αγώνα και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε ασφυκτικά τον ΚΕΡΑΥΝΟ όμως στο τέλος δεν κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η νίκη της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κρίνεται δίκαια γιατί και ανώτερος  ήταν και πολύ περισσότερες   ευκαιρίες δημιούργησε.
Φάση στην εστία του Duka
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 11΄  λεπτό ο Σιώρος Απ. Βρέθηκε μόνος απέναντι με τον Ντούκα και με άψογο πλασέ σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0.
Στο 22΄ λεπτό σε άψογη αντεπίθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο Καραγιάννης και πάλι μόνος του με τον Ντούκα μέσα από την μεγάλη περιοχή πετυχαίνει το 2-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο νεαρός Βασιλείου με κοντινή κεφαλιά μέσα από την περιοχή μειώνει το σκορ σε 2-1.
Στο 78΄  λεπτό πολύ δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Καλδάνη Θ.
Στο 85΄  λεπτό καταπληκτικό σουτ του Σιώρου Απ. από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής  η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ντούκα και καταλήγει άουτ.
Η Διαιτησία του κ. Ντίτσου και των βοηθών του Τσόγκα και Μπακάρα ήταν άριστη.
Με την λήξη του αγώνα: Τζιάκος, Σιώρος, Κιτσαντάς,
Καλδάνης, Ντόβας

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Καλδάνης Θ., Μαλέσκος, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Δ., Μπόμπορης,Κούσης, Σιώρος Απ.(93’ Μπόμπορης Π.), Καλδάνης Ξ.,  Καραγιάννης (83’ Σιώρος Αντ.) , Τζιάκος Ν.Γ.(46’ Ντόβας), Κολιός.
Α.Ο. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ: Ντούκα, Κάκος, Ευθυμίου, Κώστας (20’ Τζίμας), Κιτσαντάς, Βασιλείου, Τσάλης, Παπαδόπουλος, Σερίφης (68’ Χριστοδούλου), Χαϊδάκης, Γκέκα (58’ Κώστας Ν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου