Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

19/3/11

22η Αγωνιστική: ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-2


Κεραυνός: Πανούσης, Μαϊκαντής, Καλδάνης, Νάσης, Γεωργαλής, Μπατσούλης,
Μπαλάφας, Κούσης, Μαλέσκος, Τζιάκος, Μπόμπορης
Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε σήμερα στο Νυδρί Λευκάδας ο Κεραυνός Θεσπρωτικού από την τοπική ομάδα των Ελπίδων. 
Ο Petkov πετυχαίνει το 3-1 για το Νυδρί
Μια ήττα που ήρθε μετά από πολύ καιρό και θα λέγαμε εντελώς φυσιολογικά, καθώς η ομάδα του Κεραυνού στο παιχνίδι αυτό παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις (έλειπαν συνολικά 11 ποδοσφαιριστές). Αξιοσημείωτο είναι ότι η αποστολή της ομάδας είχε μόνο 13 παίκτες.
Η ομάδα του Νυδρίου παρ’ ότι έχανε με 0-1 από το πρώτο λεπτό του αγώνα, παίζοντας δυνατά και έξυπνα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει σχετικά εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης.
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι μέτριο που βασίστηκε κυρίως στις δυνατές και προσωπικές μονομαχίες μιας και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε σε καμιά περίπτωση τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
Ο Καρτάνος πανηγυρίζει για το 2-1
ΤΑ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 48΄ δευτερόλεπτο του αγώνα ο Καλδάνης με απευθείας χτύπημα φάουλ από το ύψος του ημικύκλιου της σέντρας περίπου άνοιξε το σκορ για τον Κεραυνό.
Στο 25΄ λεπτό ο Σκλαβενίτης με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή πέτυχε την ισοφάριση.
Στο 36΄  λεπτό ο Ε. Καρτάνος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-1.
Στο 72΄  λεπτό ο Μπέντσεβ Πέτκοβ με ψηλοκρεμαστό πλασέ σουτ πέτυχε το 3-1.
Στο 86΄  λεπτό ο Ανδρέας Μπόμπορης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το τρίτο του γκολ τις τελευταίες 4 αγωνιστικές διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-2.

Κεφαλιά του Σκλαβενίτη και το 1-1

Η διαιτησία του κ. Νίκου  Ρούσου και των βοηθών του Γεωργίου και Νικολού ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: Θέρμος, Σταυρόπουλος, Βερύκιος (57′ Βλάχος), Γαζής Ζ., Σκλαβενίτης, Καρτάνος Ε., Βάσσης, Μπρεγάσι (89′ Κομινάτος), Γαζής Ε. (80′ Μπελεγρίνος), Μπέντσεβ, Καρτάνος Ι.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Μαϊκάντης, Μαλέσκος, Πανούσης (72′ Τζιάκος Χ.), Γεωργαλής, Μπόμπορης Α., Αθανασόπουλος, Κούσης, Καλδάνης, Δημολίτσας (27′ Κωλέτσης Κ. – 60′ Τζιάκος Γ.), Νάσης, Τζιάκος Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου