Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

19/2/11

18η Αγωνιστική: ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-2



Κεραυνός: Κούσης, Καλδάνης, Καραγιάννης, Τζιάκος, Λέκκος, Μαλέσκος
Σιώρος Απ., Σιώρος Αντ., Κολιός, Μπόμπορης, Ντόβα
ς
Έχοντας την υπεροχή αλλά και τη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πέτυχε μια σημαντική και συνάμα δύσκολη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Ερμή Καναλίου.

Το 1-1 με τον Σιώρο Απ.
Δύσκολη, γιατί αν και ήταν πίσω στο σκορ από τις αρχές του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο και παίζοντας πιο δημιουργικά στο δεύτερο, να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τους τρεις πόντους στην προσπάθεια που κάνει να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ:
Στο 8΄ λεπτό ο Τσίμος με διαγώνιο σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Λέκκου έκανε το 1-0 για τη γηπεδούχο ομάδα.
Στο 34΄  λεπτό ο Αποστόλης Σιώρος ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Ξενοφώντα Καλδάνη και την απόκρουση του τερματοφύλακα Γεωργίου με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.
Στο 44′ ο διαιτητής Τριανταφύλλου αποβάλλει τον προπονητή του Ερμή Καναλίου Κώστα Λάππα γιατί μετά από συστάσεις που του έκανε, συνέχισε να διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος.
Στο 48΄ σουτ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή με ωραία εκτίναξη ο Γεωργίου στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 57΄ επικίνδυνη κεφαλιά του Καραγιάννη η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα και το  2-1 με τον Μπόμπορη
Στο 73′ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντώνης Σιώρος του Κεραυνού για επικίνδυνο παίξιμο.
Στο 86΄  λεπτό ο αρχηγός της ομάδας του Κεραυνού Ανδρέας Μπόμπορης, με σουτ από πολύ πλάγια θέση μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα του Γεωργίου γράφοντας το τελικό 1-2.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Τριανταφύλλου και των βοηθών του Καλογέρη  και Παφύλα και άφησε με περισσότερα παράπονα τους γηπεδούχους.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ : Γεωργίου, Χουλιάρας, Βασιλειάδης, Ντίνος, Hyseni, Καντζιώτης Ε., Καντζιώτης Π., Τσίμος (83′ Τσιλιγκίρης), Τσούκης, Νάτσος (34′ Καραστάθης), Συγκούνας (61′ Σοροντίλας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ : Λέκκος, Μαλέσκος , Ντόβας, Τζιάκος Γ., Μπόμπορης Α., Σιώρος Αντ., Σιώρος Απ. (46′ Μπόμπορης Παν.), Καλδάνης, Κολιός (87′ Γεωργαλής), Καραγιάννης (77′ Τζιάκος Δ.), Κούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου