Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

24/9/10

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2010-2011


Την Παρασκευή 24/9/2010 παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και των μελών της Διοίκησης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ»
Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές για τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Ο Πρόεδρος κ.Ντόβας Παύλος
-Ο Πρόεδρος της ομάδας κ.Παύλος Ντόβας αφού ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική χρονιά, επισήμανε ό,τι και στη φετινή χρονιά ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ θα βασιστεί στις επιτυχημένες δύο προηγούμενες χρονιές, προωθώντας κυρίως τους νεαρούς και ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές του από την ακαδημία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
Εξάλλου, ένα δείγμα γραφής φάνηκε ιδιαίτερα την περσινή χρόνια, όπου οι ποδοσφαιριστές όπως ο Παπασάββας, Κολιός και Νικολάου μεταγράφηκαν σε μεγάλες ερασιτεχνικές ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννενα αντίστοιχα.
Το Δ.Σ. στηρίζει απόλυτα τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Φίντζο και ευελπιστεί, ό,τι με το έργο του που προσφέρει στην ομάδα, να μπορέσει να αναδείξει ακόμη για μια φορά, σπουδαία ποδοσφαιρικά ταλέντα.

Το γεύμα των ποδοσφαιριστών και Διοίκησης
-Ο προπονητής Βαγγέλης Φίντζος αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους ποδοσφαιριστές και την Διοίκηση της ομάδας ,τόνισε ό,τι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από τις προηγούμενες άλλες δύο και ό,τι οι στόχοι της ομάδας, όπως τους εξέθεσε ο Πρόεδρος της ομάδας,  των καλύπτουν απόλυτα.
Το καλό ποδόσφαιρο, η άψογη αθλητική συμπεριφορά και η προώθηση των νέων ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα, θα είναι το κύριο μέλημά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου