Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

19/9/09

1η Αγωνιστική: ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-2



Κεραυνός: Καλδάνης, Χήτας, Μπόμπορης, Τζιάκος Γ.Δ., Γεωργαλής, Τζιάκος Γ.Ν.,
Παπασάββας, Πανούσης, Κούσης, Κολιός, Μπόμπορης
Ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πραγματοποίησε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού νικώντας εκτός έδρας την ομάδα της ΔΟΞΑ Ωρωπού με σκορ 2-0.
Η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο παιχνίδι αυτό, παρουσίασε εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά, παίζοντας τους αντιπάλους τους με δύναμη και πάθος και κατάφερε σχετικό εύκολα ν’ αποσπάσει
τους τρείς βαθμούς της νίκης.
Φάση στην εστία του Ωρωπού

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού και κατάφερε στο 25ο λεπτό να προηγηθεί με 1-0 με τον Τζιάκο Γεώργιο του Νικολάου  ύστερα από εξαιρετικό δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη αντίπαλη περιοχή.
Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα μέχρι το 70ο λεπτό, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε το 2ο τέρμα του και πάλι με τον Τζιάκο Γεώργιο του Νικολάου, όταν ύστερα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Κολιού Γεωργίου, βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ωραίο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έκανε συντήρηση των δυνάμεών του, προσέχοντας ιδιαίτερα στην άμυνά του και σε γενικές γραμμές δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα.
Ο Καλδάνης σε εκτέλεση φάουλ
 Η Διαιτησία του κ.Κων/νου Ποντίκη και των βοηθών του Βασιλείου Τάγγα και Βασιλείου Ντόνη ήταν άριστη
Συνθέσεις :
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:1.Χήτας Ιωάννης, 2.Γεωργαλής Θεοφάνης, 3.Πανούσης Θεόδωρος (65΄Βάσσης Βασίλειος), 4.Τζιάκος Γεώργιος του Δημ., 5.Μπόμπορης Ανδρέας, 6. Μπόμπορης Παναγιώτης (75΄Κολιός Παναγιώτης), 7.Καλδάνης Ξενοφών, 8.Παπασάββας Αντώνιος, 9.Τζιάκος Γεώργιος του Νικολάου, 10.Κολιός Γεώργιος, 11.Κούσης Στέφανος (46΄Σιώρος Αντώνης)
Παίκτες που δεν αγωνίστηκαν: 12.Αθανασόπουλος Γεώργιος, 13.Καλδάνης Θωμάς, 14.Νικολάου Σπυρίδων και 15.Καραμπίνης Σπυρίδων.
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ:1. Καραντζόπουλος Χ., 2.Κροκίδας Δ.,3.Κονάκης Α., 4.Κονάκης Ν.(73΄Διαμάντης Ι.), 5.Τυρέκογλου Π. 6.Πάτσης Ε., 7.Γκλιάτης Ν., 8.Τσαντούλας Ι (63΄Κονάκης Α)., 9.Ποστόλης Φ., 10.Καλαντζής Χ. (46΄Τζιόκας Χ.), 11. Μέλλος Π.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α.Ο. ΣΥΒΡΟΣ
-Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ  2-1
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ   0-0
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ  3-1
Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 0-1
Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ  2-1
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ  3-0
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ  0-2
Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου