Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

26/9/09

2η Αγωνιστική:ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-4


Κεραυνός: Κιτσαντάς, Τζιάκος Γ.Δ., Χήτας, Καλδάνης, Γεωργαλής, Τζιάκος Γ.Ν.,
Νικολάου, Κολιός, Παπασάββας, Μπόμπορης, Πανούσης

Εντυπωσιακό πέρασμα έκανε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού από την έδρα της Σινώπης συντρίβοντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-0.
Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική και εντυπωσιακή.

Πανηγυρισμοί των παικτών στο 1ο γκολ του Κιτσαντά

Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με συνεχόμενες επιθέσεις προσπάθησε από νωρίς ν’ ανοίξει το σκορ.
Το κατάφερε στο 22ο λεπτό όταν ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Κολιού Γεωργίου από δεξιά, ο Κιτσαντάς Χαράλαμπος με εντυπωσιακό άλμα στο 2ο δοκάρι και δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 35ο λεπτό ο Τζιάκος Γεώργιος του Νικολάου διπλασίασε τα τέρμα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου τερματοφύλακα.
Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κέρδισε φάουλ από θέση αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Καλδάνης Ξενοφών με ωραία εκτέλεση έκανε το 3-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ξεκίνησε το ίδιο εντυπωσιακά το παιχνίδι και στο 55ο λεπτό πέτυχε το 4-0 με τον Κολιό Γεώργιο με ωραίο διαγώνιο πλασαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Εμφανής η απογοήτευση των παικτών της Σινώπης μετά το
3ο γκολ

Στα υπόλοιπα λεπτά της συνάντησης,  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ σταμάτησε την πίεση στην αντίπαλη ομάδα της Σινώπης και μέχρι τη λήψη του αγώνα ,έκανε συντήρηση των δυνάμεών του για την δύσκολη συνέχεια.
Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν διακρίθηκαν
Η Διαιτησία του κ.Φώτη Γκλιάτη και των βοηθών του Φραγκούλη και Γεωργίου ήταν άριστη.
Συνθέσεις ομάδων:
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: 1. Χήτας Ιωάννης, 2.Γεωργαλής Θεοάνης, 3.Πανούσης Θεόδωρος, 4.Μπόμπορης Ανδρέας, 5.Κιτσαντάς Χαράλαμπος, 6.Τζιάκος Γεώργιος του Δημητρίου, 7.Καλδάνης Ξενοφών, 8.Παπασάββας Αντώνης (77΄Σιώρος Απόστολος), 9.Τζιάκος Γεώργιος του Νικολάου, 10.Κολιός Γεώργιος, (60΄Αθανασόπουλος Γεώργιος) 11.Νικολάου Σπυρίδων (46΄Κούσης Στέφανος)
Παίκτες που δεν αγωνίστηκαν: 12.Κολιός Παναγιώτης, 13.Δημολίτσας Ιωάννης, 14.Καραμπίνης Σπυρίδων και 15.Δημολίτσας Αλέξανδρος
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: 1.Δουλγέρης Χ., 2.Βασιλειάδης Ν., 3.Ιορδανίδης Ι., 4.Τουλκερίδης Α., 5.Παπαδόπουλος Ι.(67΄Νικολαϊδης Δ.), 6.Τυρέκογλου Ε.,7.Ντίνος Α.,8.Μπουζούκης Ι. (34΄Αμανετίδης Σ.), 9.Τουλκερίδης Β., 10.Βασιλειάδης Χ. και 11.Αμανετίδης Ε. (79΄Παπαδόπουλος Ν.)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΓΩΝΩΝ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α.Ο.ΣΥΒΡΟΣ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ  1-1
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ  2-0
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 3-1
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ-Α.Ο. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ  0-2
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ  1-0
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  2-2
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ  0-4
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ  1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου