Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

9/4/11

24η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 4-3


Κεραυνός: Σιώρος Απ., Μαϊκαντής, Καλδάνης, Καραγιάννης, Πανούσης, Γεωργαλής,
Κούσης, Κολιός, Μαλέσκος, Σιώρος Αντ., Μπόμπορης

Σπουδαίο και πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο Θεσπρωτικό όπου ο τοπικός ΚΕΡΑΥΝΟΣ επιβλήθηκε με σκορ 4-3 του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα διότι είχε συνολικά επτά τέρματα, είχε πολλές φάσεις μπροστά στις  δύο εστίες και θα λέγαμε ότι η νίκη του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κρίνεται δίκαια.

Ο Κούσης με ωραίο πλασέ πετυχαίνει το 3-1

Η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ με καθαρό προσανατολισμό το επιθετικό ποδόσφαιρο, με τις εμφανίσεις σαν και την σημερινή , προσφέρει πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους του και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.
Στο παιχνίδι ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ήταν ανώτερος των αντιπάλων του, πίεσε ιδιαίτερα στις αρχές του κάθε ημιχρόνου και ίσως το σκορ τον αδικεί κατάφορα.
Η ομάδα του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ απέδειξε για άλλη μια αγωνιστική ότι διαθέτει μια πάρα πολύ καλή και αξιόλογή ομάδα, μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και τι ζητά μέσα στο παιχνίδι και το σπουδαιότερο, ότι παίζει πολύ καλό και σωστό ποδόσφαιρο.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 40΄  λεπτό ο Καραγιάννης με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύεται να κάνει το 1-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πριν οι παίκτες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ προλάβουν να πανηγυρίσουν το τέρμα τους,  ο Σκέμπι με κοντινό πλασέ σουτ πετυχαίνει την ισοφάριση.
Στο 48΄  λεπτό ο Κούσης βγήκε τετ α τετ με τον Γεωργάκη και με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 2-1.
Στο 54΄  λεπτό ο Κούσης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κάνει έτσι το 3-1.
Στο 55΄  λεπτό ο Σκέμπι με πλασέ σουτ μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το 3-2.
Στο 62΄  λεπτό ο Καραγιάννης βρέθηκε μόνος του απέναντι με τον Γεωργάκη και με ωραίο πλασέ σουτ πετυχαίνει το 4-2 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 73΄  λεπτό και πάλι ο Σκέμπι μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το τρίτο του τέρμα και διαμορφώνει έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Χαμένη ευκαιρία με τον Κούση
Η Διαιτησία του κ. Ντούκα και των βοηθών του Τριανταφύλλου και Φραγκούλη ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μαϊκάντης, Μαλέσκος, Πανούσης, Γεωργαλής, Μπόμπορης, Σιώρος Αντ.(46΄Φέκκας-75΄Τζιάκος Δ.), Σιώρος Απ.(83΄Μπόμπορης Π.), Καλδάνης, Καραγιάννης, Κολιός, Κούσης.
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ: Γεωργάκης Ζ., Λάζαρης φ., Λάζαρης Γ., Πετρόπουλος, Σερδινιάρης (60’ Λάζαρης Ν.), Γεωργάκης Θ., Georgiev, Σαντάς, Λάζαρης Α., Πετούσης, Σκέμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου