Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

4/10/20

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2-1







 ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟ 2-1 ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ
Το πάλεψε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού αλλά δεν κατάφερε ν' αποσπάσει κυριολεκτικά, έστω το βαθμό της ισοπαλίας, σήμερα στο γήπεδο του Λούρου.

Οι νεαροί παίχτες του Μάκη Ντόβα, έδειξαν με τη σημερινή εμφάνισή τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, για το πως και έτσι θα πρέπει να είναι, θα πρέπει σήμερα να λειτουργεί το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Παίχτες νεαροί, που διψάνε για τη διάκριση και την άνοδό τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, απέναντι σε μια ομάδα, που θεωρείται από πολλούς ως το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία, απέδειξαν ό,τι χρειάζεται να έχεις τόλμη, θάρρος, υπομονή και ιδιαίτερα πολύ κοπιαστική δουλειά, για να δείξεις ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας σου.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Θρίαμβος Λούρου ήταν καλύτερος και μόλις στο 5', ο Ζάκκας έκανε εύκολα το 1-0.
Στο 42' ο Γκίνι με σουτ έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού, μείωσε στο 50΄σε 2-1 με κεφαλιά του Μπόμπορη και στη συνέχεια έχασε πάρα πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-2.
Τελικό αποτέλεσμα ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2-1.
Σίγουρα, το μέλλον ανήκει στον Κεραυνό.
Καλή η διαιτησία του Σπυράκου και των βοηθών του:
Καούρη και Παππά
Θρίαμβος Λούρου(Μάκης Δήμας): Σκάρπος, Πάνου, Ιορδανίδης, Δήμας Χ., Δήμας Δ., Γκίνι, Ζάκκας (68΄ Κολιός), Σκαμνέλος, Λάππας (30΄ λ. τρ. Μπόμπορης), Γεωργίου, Κούσης (37΄ λ. τρ. Σιώρος)
Κεραυνός Θεσπρωτικού(Μάκης Ντόβας): Μπακόλας, Ναστούλης Ν., Ντόβας (46΄ Στούπας), Μπάκας, Ντάφλος, Μπόμπορης, Παφίλας, Χουλιάρας, Παππας, Πανούσης, Ναστούλης Ι. (35΄ Λαμπρούσης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου