Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

26/8/20

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΤΟ SPORTIME24 Σωτήρης Βασιλείου: Να οδηγήσουμε τον Σύλλογό μας εκεί που ανήκει!

 


Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρου του Α.Π.Σ. Κεραυνού Θεσπρωτικού παραχώρησε στο sportime24.gr ο Σωτήρης Βασιλείου στον αθλητικογράφο Κώστα Κολιό.

Αναλυτικά η συνέντευξη:
Για ποιους λόγους αποφασίσατε να αναλάβετε την προεδρία του Κεραυνού Θεσπρωτικού;
"Μια παρέα που αγαπά πρώτα απ’ όλα το τόπο μας και έπειτα το ποδόσφαιρο, αποφασίσαμε ν’ ασχοληθούμε με μια από τις ιστορικές ομάδες της κατηγορίας, ώστε να οδηγήσουμε τον Σύλλογό μας εκεί που ανήκει, δηλαδή να πρωταγωνιστεί.
Έχοντας παίξει ποδόσφαιρο στον ΚΕΡΑΥΝΟ και μάλιστα συμπαίκτης με κάποιους από την τωρινή διοίκηση, θυμάμαι πόσο ματώναμε για την φανέλα μας και εκπροσωπούσαμε το χωριό μας και την ευγενή άμιλλα του αθλήματος"
Ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες σας ;
"Πρώτα απ’ όλα η αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, ώστε να είναι λειτουργικά, φυσικά σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή και σε συνδυασμό με την ανάδειξη του τόπου μας.
Η ανάδειξη των νέων ταλέντων της περιοχής μας, μέσω της σωστής λειτουργίας των ακαδημιών του Συλλόγου μας και τέλος να είμαστε πρωταγωνιστές"
Ποιο είναι το πλάνο που υπάρχει για την νέα σεζόν ;
"Εμείς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, από την πρώτη στιγμή πλησιάσαμε όλα τα παιδιά της περιοχής μας με αγάπη για το άθλημα και που αγωνίζονται (αγωνίστηκαν) στον ΚΕΡΑΥΝΟ και πολύ λίγα για διάφορους λόγους (προσωπικούς-επαγγελματικούς), δεν θα μπορέσουν ν’ ακολουθήσουν την πορεία του Συλλόγου για φέτος.
Συνεπώς ως κύριο πλάνο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ είναι, όσοι μας ακολουθούν να τους αγκαλιάσουμε, να τους υποστηρίξουμε και να τους δείξουμε εμπιστοσύνη, ώστε ν’ αναδειχθούν και να ξεχωρίσουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου"
Τι θα ζητήσετε από τον προπονητή της ομάδας ;
"Από τον προπονητή μας επιθυμούμε την δημιουργία ενός συνόλου που θα τα δίνουν όλα για την φανέλα, θα σέβονται συμπαίκτες, αντιπάλους και διαιτητές και να προσφέρουν ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα στο φίλαθλο κοινό"
Πως θα κτίσετε την νέα ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού ;
"Στόχος ήταν και είναι η διατήρηση του περσινού ρόστερ, σε συνδυασμό με την προσθήκη έμπειρων παικτών που είναι γνώστες της κατηγορίας και φυσικά με την προσθήκη νέου αίματος με όρεξη και πάθος για το ποδόσφαιρο"
Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στον κόσμο του Κεραυνού Θεσπρωτικού μέσω του sportime24.gr ;
"Με υπομονή και στήριξη στη προσπάθεια μας, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο μας ποδόσφαιρο αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου.
Ευχαριστούμε όλους όσους για την μέχρι τώρα ηθική και υλική στήριξη τους.
Τέλος, εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου