Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

2/11/13

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

Αντώνης Παπασάββας
Παρατηρώντας οι φίλοι του Ολυμπιακού έναν πιτσιρικά από τις ακαδημίες τους να σκοράρει κόντρα στον Φωκικό, σίγουρα δεν φαντάζονταν πως το γκολ αυτό στη Λάκκα Σούλι το πανηγύρισαν οι φίλαθλοι όλων των ομάδων. 
Πολύ απλά γιατί το πέτυχε ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της περιοχής μας, ο γεννημένος στις 20/3/1995, Αντώνης Παπασάββας.
Ο άσος του «Θρύλου», αποτελεί το καμάρι τόσο του Κεραυνού Θεσπρωτικού, όσο και του προπονητή του Βαγγέλη Φίντζου, καθώς αγωνίστηκε στις ακαδημίες στην ομάδα της Λάκκας Σουλίου, «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στο Θεσπρωτικό και έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αποδεικνύοντας πως στον Κεραυνό έχουν αναπτύξει μία φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο, αξιοζήλευτη για ομάδα που έχει την έδρα της σε μία κωμόπολη.
Το atpreveza.gr, επικοινώνησε με τον τεχνικό του Κεραυνού Βαγγέλη Φίντζο, ο οποίος μας
περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πρότυπο τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, για τα παιδιά από την περιοχή μας που θέλουν να παίξουν μπάλα σε υψηλό επίπεδο.
«Ο Ολυμπιακός τον παρακολουθούσε, όπως και ο Παύλος Βασιλείου και μέσω των ενωσιακών ομάδων έφτασε κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό ο Αντώνης. Υπογράψαμε ως Κεραυνός ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που ο παίκτης γινόταν επαγγελματίας και έκανε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, σύμφωνα με το νόμο θα πάρουμε κι εμείς ένα χρηματικό ποσό. Σκεφτήκαμε το καλό του παιδιού, όχι να του κόψουμε το δρόμο για δικά μας οφέλη», τόνισε ο κ. Φίντζος και πρόσθεσε: «Για το παιδί δικαιώθηκα από την πρώτη στιγμή. Το είπα και στους υπόλοιπους νέους παίκτες της ομάδας μου χθες. Ο Παπασάββας είναι παράδειγμα προς μίμηση. Απλός στη συμπεριφορά του, το κεφάλι κάτω και δουλειά, δουλειά, δουλειά. Η καταγωγή του είναι από την Κρανιά, ενώ να πω ότι είναι και καλός μαθητής. Ούτε... βεντετιλίκια, ούτε τίποτα. Για μένα ο Παπασάββας πρέπει να διδάσκεται εδώ στην περιοχή μας ως παράδειγμα για το πως βγαίνουν ποδοσφαριστές.
Ένα παιδί πειθαρχημένο, με εκπληκτική σωματοδομή. Εγώ είχα πει ότι αν δεν παίξει αυτός μπάλα, δε θα παίξει κανένας. Είναι η μεγάλη δικαίωση του Κεραυνού Θεσπρωτικού, για τον τρόπο που δουλεύουμε ως ομάδα».
Ο Βαγγέλης Φίντζος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας του στη Γ' Εθνική: «Είμαστε μια άπειρη και νέα ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια. Η ομάδα έχει φτάσει ψηλά. Δεν πρέπει να βάζουμε απέναντι τα παιδιά μου παίζουν. Κάνουν υπερπροσπάθεια. Εκεί που βρισκόμαστε, βρισκόμαστε λόγω της αξίας αυτών των παιδιών.

Δεν έχουμε δύο-τρεις παίκτες έμπειρους, που να γνωρίζουν την κατηγορία και να βοηθήσουν τα παιδιά. Αν τους είχαμε θα παραμέναμε σίγουρα στη Γ' Εθνική. Και τώρα όμως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε».
Πηγή: atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου