Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

28/10/13

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-3


Για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι ο Κεραυνός Θεσπρωτικού δεν κατάφερε να φέρει θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 3-1 μέσα στο Θεσπρωτικό αυτή τη φορά  από την Δόξα Πενταλόφου.
Ο Κεραυνός στο σημερινό παιχνίδι δεν είχε την τύχη με το μέρος του,  καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί κατάφορα.
Η Δόξα Πενταλόφου  αιφνιδίασε τον Κεραυνό και στην πρώτη της αντεπίθεση στο 14΄κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 1-0  με δυνατό σουτ του Δαλκίδη μέσα από την μικρή περιοχή του Ντούκα.
Στο 63΄ο Κούσης με καταπληκτικό δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στο 1-1, όμως οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των αμυντικών του Κεραυνού, κατάφεραν στο 85΄ να προηγηθούν με 2-1 με τον Σαμπάνη Μ. με πλασέ σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Στο 86΄η ομάδα του Πενταλόφου μένει με δέκα παίκτες ύστερα από την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Βακουφάρη για εξύβριση αντιπάλου.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90+2 ο Φαρούτζος σε ξαφνική αντεπίθεση και αφού όλοι η ομάδα του Κεραυνού είχε βγει μπροστά για να πετύχει την ισοφάριση.
Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίτζος):
 Ντούκα, Κωστακιώτης, Φαρμάκης, Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Λατσέλος, Λάππας (71’ Τούσκας), Κούσης, Σιδηρόπουλος, Στέκας (64’ Τάπρατζης), Κολιός Γ. (67’ Κολιός Π.)
Δόξα Πενταλόφου (Ηλίας Σαπάνης):
 Καστανίδης, Σαραμούλτης, Γαβριηλήδης, Δαλκίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης (89’ Σκέντο), Ιβάνοφ, Σταμούλης (75’ Φαρούτζος), Βακουφάρης, Σαπάνης Μ. Γκρίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου