Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

26/9/13

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ


Την Κυριακή (29/9) στις 4.30 μ.μ είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού καθώς θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της μπροστά στο κοινό της σε αγώνα της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας.
Με αφορμή αυτό το γεγονός η διοίκηση του Κεραυνού Θεσπρωτικού εξέδωσε ανακοίνωση- κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας για να δώσουν δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Κεραυνού Θεσπρωτικού:

«Μετά από 59 χρόνια ζωής ο Κεραυνός Θεσπρωτικού  την Κυριακή γράφει ιστορία! Το καμάρι του Θεσπρωτικού για πρώτη φορά από την ίδρυσή του θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Μετά από προσπάθειες πολλών ετών, η δικαίωση έφτασε και η ομάδα ανοίγει τα φτερά της για μεγαλύτερες προκλήσεις, με προσδοκίες υψηλές, αισιοδοξία και πίστη για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.
Ο Κεραυνός καλεί το φίλαθλο κόσμο του Θεσπρωτικού και ευρύτερα του Δήμου Ζηρού, τον κόσμο που αποτελεί πάντα τον 12ο παίκτη της ομάδας, να δώσει το παρών την Κυριακή στο γήπεδο, να υποστηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να συμμετέχει σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή που ετοιμάζει η διοίκηση.
Καλωσορίζουμε στο Θεσπρωτικό το ιστορικό σωματείο της ΑΕΛ και ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των προσδοκιών με τις οποίες ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές μια χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων τους.
Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή στις 16:30 στο γήπεδο του Θεσπρωτικού! Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού  ξεκινά την πορεία του! Μη λείψει κανείς από το ταξίδι μας!».
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου