Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

22/9/13

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-3


Πρεμιέρα εφιάλτης για Καμπανιακό.
Την χειρότερή του πρεμιέρα έκανε ο Καμπανιακός  στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.
Μετά την αισιόδοξη αλλά και νικηφόρα εμφάνιση στην Καστοριά για το κύπελλο την περασμένη Κυριακή, όλοι περίμεναν μια ανάλογη εμφάνιση και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά και για της δυο ομάδες ,αλλά από νωρίς φάνηκαν αδυναμίες  στην άμυνα των γηπεδούχων ιδιαίτερα από την αριστερή πλευρά.
Σε κόντρα αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ευτύχισε να προηγηθεί στο 8΄ με 0-1 με τον Κολιό Π. στην πρώτη επίσκεψη τους στα καρέ του Καμπανιακού.
Πριν καλά καλά καταλάβουν οι γηπεδούχοι το τι γίνετε στον αγωνιστικό χώρο, στην δεύτερη επίσκεψη του Κεραυνού στην άμυνά τους, ο Λάππας στο 30΄ πετυχαίνει το 0-2.
Δημιουργούν και χάνουν κλασσική ευκαιρία αμέσως μετά με τον Σιδηρόπουλο ν' αστοχεί από κοντινή θέση.
Οι παίκτες του Καμπανιακού δείχνουν να μην πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι.
Ημίχρονο 0-2.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και από το πουθενά, γίνεται στο 60' το 1-2 με τον Κουντουρά, ύστερα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Ντούκα.
Στην συνέχεια ο Καμπανιακός πίεσε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά στην τελική προσπάθεια όλα πήγαιναν στραβά.
Προς το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90' σε αντεπίθεση ο Κεραυνός κλειδώνει την νίκη με το τρίτο γκολ του Κολιού Γ.
Τελικό αποτέλεσμα 1-3.
Καμπανιακός: Να ήταν  το άγχος της πρεμιέρας η κάτι άλλο???Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε την σημερινή εμφάνιση της ομάδος?
Μια ομάδα με πολύ αργά γυρίσματα στην άμυνα, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της, χωρίς αλληλοκαλύψεις και χωρίς νεύρο και δύναμη.
Επειδή έχουμε σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδος  θα σας πούμε ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού βρέθηκαν σε άσχημη μέρα.
Οι προπονητές της κερκίδας καλά θα κάνουν να στηρίξουν αυτή την ομάδα γιατί έχει και παρών και μέλλον ,και γρήγορα θα διαψευσθούν.
Κεραυνός Θεσπρωτού : Έπαιξε έξυπνα της αντεπιθέσεις, έκλεψε πολύ χρόνο με σκόπιμες καθυστερήσεις με την ανοχή του διαιτητή, έδειξε και καλά στοιχεία ομάδος που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Κορυφαίος του αγώνα: Διονύσης Παπάζης.
Αξιόλογη κίνηση της διοίκησης του Καμπανιακού που τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες παλιούς προέδρους της ομάδος.
Διαιτητής: Συμεωνίδης με βοηθούς: Λαφαντζή και Κούφο
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παππάς, Τομπάζης, Τρικαλινός, Μεσιάρης (45΄ Χρήστου), Ραγκαβίνας, Κουντουράς, Τσαταλιός, Λαγκώνας, Προβατίδης, Υψηλός, Παπαγαθονίκου (75΄ Χατζόπουλος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Ντούκα, Δρακόπουλος, Φαρμάκης, Μπουρδούβαλης, Ντούσκας, Γατσέλος, Νικολάου, Κολιός Π., Σιδηρόπουλος (80΄ Ταπρατζής), Φέκας (75΄ Κολιός Γ.), Λάππας (55΄ Κούσης).
πηγή: http://www.kampaniasports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου