Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

25/2/13

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-0Με τέρμα του Καβαλλάρη στο 91’ η ΑΕΜ κατάφερε και πήρε  την νίκη στο ΔΑΚ Μεσολογγίου απέναντι στην ομάδα του Κεραυνού.
Ένας πραγματικός μονόλογος για την ομάδα της ΑΕΜ που δεν μπήκε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να το εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, και με μαζική άμυνα να καταφέρει να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 0-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να βγαίνουν στην επίθεση ποιο οργανωμένα, λίγο όμως οι πολλές διακοπές του παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους λίγο το κακό τελείωμα κάποιων φάσεων φτάσαμε στο 91,’που σε εκτέλεση κόρνερ του Καρακίτσου από αριστερά ψιλότερα από όλους θα σηκωθεί στην καρδιά της άμυνας ο Καβαλλάρης κάνοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους  πανηγυρισμού..
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
19΄ σουτ του Φράγκου άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
21΄σουτ Καρακίτσου μπλοκάρει ο Μπάμπης.
23΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από τον Πέντσα με τον Φράγκο και σουτ του τελευταίου περνά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
29΄κομπινα σε εκτέλεση φάουλ, σουτ του Καρακίτσου μπλοκάρει ο Μπάμπης.
40΄καθετι πάσα του Δενδρινού στον Πέντσα στο ύψος της μεγάλη περιοχής όμορφο στοπάρισμα και σουτ του τελευταίου με την μπάλα να γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι.
49΄σέντρα από δεξιά του Πέντσα, σουτ πάνω στην κίνηση από τον Καρακίτσο μπλοκάρει ο Μπάμπης.
59΄κεφαλια Ξευγένη αουτ.
68΄σεντρα του Ξευγένη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι,σουτ πάνω στην κίνηση από τον νεοεισελθών Τηλιγάδα ελάχιστα άουτ.
78΄σουτ Πέντσα στα χέρια του Μπάμπη.
79΄σεντρα του Καρακίτσου από αριστερά κεφαλιά του Πέντσα άουτ.
85΄πρώτη επίσκεψη τον φιλοξενούμενων στην μεγάλη περιοχή του Ρόκκου, που σε κεφαλιά του Τζιάκου Γ. θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ.
91΄ σε εκτέλεση κόρνερ του Καρακίτσου από αριστερά στο κέντρο της άμυνας του Μπάμπη ποιο ψιλά απ όλους θα σηκωθεί ο Καβαλλάρης που με κεφαλιά θα κάνει το 1-0 μέσα σε ξέφρενους  πανηγυρισμού.
95΄θα έχουμε την αποβολή για του γηπεδούχους με τον Τσιούνη να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ.Μακρυπόδη.
Διαιτητές: Μακρυπόδης – Αναγνωστόπουλος – Τσιμίκος (Αχαΐας)
ΑΕ Μεσολογγίου: (Σταμάτης Σαρρής) Ρόκκος, Καντάνης, Νούλας Β, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Ξευγένης (75΄Τσιούνης) Μακρής, Πέντσας, Καρακίτσος, Φράγκος (66΄Τηλιγάδας).
Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Χωραβάτης, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Ρακόπουλος, Τζιάκος Δ. (73΄Λέκκος),Πάνου, Τζιάκος Γ. (86΄Φέκκας), Κολιός, Κούσης.

πηγή: Μιχάλης Δημητρίου-www.aitosports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου