Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

17/9/12

ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΕ 4-2 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ


Διαιτητές και αρχηγοί των ομάδων
Στην παράταση πανηγύρισε την πρόκριση στη Β΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Κεραυνός Θεσπρωτικού , με σκορ 4-2 (2-2 κανονικός αγώνας), επί της Δόξας Ωρωπού.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Στον Ωρωπό το ματς εξελίχθηκε σε «θρίλερ», καθώς η τοπική Δόξα προηγήθηκε με 2-0 με γκολ του Λιόντη στο 13΄ και του Μπολάνο στο 51΄ λεπτό.   
Μετά το 2-0 ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε με δυο γκολ του Παπαδόπουλου στο 59΄ με πέναλτι και στο 79΄ με πλάσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μάκη Ντίτσου, και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ
Στην παράταση ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 94΄ λεπτό με τον Λέτσο και ο Παπαδόπουλος στο 112΄ με πέναλτι πέτυχε το τελικό 2-4.Στο 103΄ λεπτό ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Νούτση, ενώ ο Κεραυνός ειχε και δυο δοκάρια με τον Κολιό Γ. (απ’ ευθείας κόρνερ), και τον Λέτσο.Στο 111΄ λεπτό ο κ. Ντίτσος απέβαλε τον Μαντούση με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής ο κ. Μάκης Ντίτσος με βοηθούς την κ. Βέκιου και τον κ. Μπάρκα.
Ο Παπαδόπουλος με πέναλτι μειώνει σε 1-2

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ: Νούτσης, Μαντούσης, Λυγκούρης, Τσαντούλας, Κονάκης Ν., Γκολάκου, Μπολάνος (65΄ Σίσκας), κροκίδας, Πάτσης, Καλαντζής (82΄ Δρόσος), Λιόντης (95΄ Διαμάντης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Παίδαρος, Χωραβάτης, Μπόμπορης (82΄ Νταλαγιάννης), Τζιάκος Γ., Γεωργαλής, Καλδάνης (57΄ Κολιός Γ.), Κούσης, Λέτσος, Μπαλάφας (36΄ Παπαδόπουλος), Κολιός Π., Τζιάκος Δ.
Πηγή: Κώστας Κολιός-prevezasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου