Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

2/9/12

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-0


Απογοήτευσε  ο Κεραυνός Θεσπρωτικού χάνοντας με 3-0 από την Αναγέννηση Άρτας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Άρτα.
Η ομάδα της Αναγέννησης Άρτας  σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε την υπεροχή και με συνεχόμενες επιθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις στην αντίπαλη άμυνα.
Ο Κεραυνός  και σε αυτό το φιλικό παιχνίδι έδειξε ότι είναι ακόμη ανέτοιμος και ότι θέλει ακόμη πάρα πολύ δουλειά.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού φιλικού ήταν ο Σιδηρόπουλος ο οποίος πέτυχε συνολικά δύο γκολ και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 7΄ λεπτό, ο Σιδηρόπουλος εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά λάθη του Κεραυνού βρέθηκε τετ α τετ με τον Παίδαρο και  με ωραίο δεξί πλασέ σουτ πετυχαίνει το 1-0.
Στο  31΄ λεπτό και ύστερα από κόρνερ του Χριστογιάννη από αριστερά, ο Τρούλλης από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει δυνατή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0.
Στο 40΄ λεπτό και πάλι ο Σιδηρόπουλος με εντυπωσιακή κεφαλιά "ψαράκι" μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το 3-0.
Στο 45΄λεπτό δυνατό απευθείας φάουλ του Τρούλλη η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και οι πολλές αλλαγές των δύο ομάδων, όμως η Αναγέννηση Άρτας σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε και δικαία νίκησε με 3-0.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Ντεκούλης, Αβραμίδης, Παπαρούνης, Μανώλης, Τάσσος, Νικοπολίδης, Σιαπέρας, Ευταξίας, Χρηστογιάννης, Τρούλλης, Σιδηρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παπακίτσος, Νικολαΐδης Γ., Παπαποστόλης, Νικολαΐδης Θ., Μπέτσας, Βλάχος, Παπαχρήστος, Παππάς.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Παίδαρος, Χωροβάτης, Πάνου, Πανταζής, Λέτσος, Παπαδόπουλος, Κούσης, Κολιός, Φέκκας, Ναστούλης, Κολιός. Έπαιξαν και οι: Τζιάκος Γ.Ν., Τζιάκος Δ., Μπόμπορης, Χήτος, Ρακόπουλος, Τζιάκος Γ.Δ., Κούσης Σ., Πασχός, Λέκκος, Δημολίτσας, Μπαλάφας, Γεωργαλής, Δήμος, Γούλας, Νταλαγιάννης, Μαλέσκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου