Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

25/7/12

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Σήμερα 25.07.12 θ' αποφασιστεί η μορφή της Δ’ Εθνικής για τη νέα περίοδο από το ΔΣ της ΕΠΟ, με μόνο σίγουρο δεδομένο είναι ότι θα διατηρηθεί ο κρητικός όμιλος.
Το πλάνο που είχε αποφασιστεί πέρυσι από την Επιτροπή Δ’ Εθνικής και είχε εγκριθεί από το ΔΣ της Ομοσπονδίας για έξι ομίλους των 16 ομάδων,  φαίνεται πως οδηγείται σε ναυάγιο, καθώς μοιάζει ανεφάρμοστο σε αυτή την οικονομική συγκυρία.
 Εκτός από τις ομάδες της Κρήτης που αντιτάχθηκαν ανοιχτά σε αυτό το πλάνο, που καταργούσε τον κρητικό όμιλο, αρκετοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα εξέφρασαν την αδυναμία τους να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα με τέτοια μορφή.
Έτσι, τα μέλη της Επιτροπής της Δ’ Εθνικής προσπαθούν να συντάξουν μια προκήρυξη που δεν θα αναφέρει ρητά τον αριθμό των ομίλων, προκειμένου ο καταρτισμός να γίνει μόλις ξεκαθαρίσει απόλυτα ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν.
Η προκήρυξη αυτή θα παρουσιαστεί στο ΔΣ της ΕΠΟ σήμερα την Τετάρτη, προκειμένου να εγκριθεί και στη συνέχεια θα γίνει ο σχεδιασμός της κατηγορίας για τη νέα περίοδο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι όμιλοι θα είναι περισσότεροι από έξι, ενώ ο κρητικός θα διατηρήσει τον αυτόνομο χαρακτήρα του, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως θα απαρτίζεται από μόλις οκτώ ομάδες.
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου