Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

5/6/12

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΙΝΤΖΟ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


Βαγγέλης Φίντζος-προπονητής του Κεραυνού
Θεσπρωτικού

Φουλ για άνοδο!!! ο Βαγγέλης Φίντζος ,  λίγα λεπτά μετά την σημερινή τελευταία απογευματινή προπόνηση, έδωσε το σύνθημα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα   με αντίπαλο  τον Άρη Αιτωλικού μέσα στο Θεσπρωτικό.
Ερωτηθείς ο Βαγγέλης Φίντζος  εάν ήρθε η ώρα για να κατακτήσει ο Κεραυνός μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Δ΄Εθνική Κατηγορία, απάντησε: «Νομίζω Ναι! Και το πιστεύω ότι αύριο έστω και δύσκολα θα το καταφέρουμε. Οφείλουμε στον τελευταίο και στο πιο κρίσιμο αγώνα  μπαράζ με τον Άρη, να τα δώσουμε όλα  και να κατακτήσουμε την μια από τις δύο πρώτες θέσεις  που οδηγεί στην Δ΄Εθνική Κατηγορία.
Το οφείλουμε κατά κύριο λόγο στον εαυτό μας,  που σχεδόν επί έναν χρόνο, είμαστε καθημερινά στα γήπεδα και δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας γι' αυτή την ομάδα η οποία χτίστηκε  με πάρα πολύ κόπο και δυσκολία τα τελευταία χρόνια. Το οφείλουμε στον κόσμο μας,  που πραγματικά διψά για την διάκρισή μας και μας στηρίζει σε όλες τις προσπάθειές μας  για να δει μετά από πολλά χρόνια τον Κεραυνό σε μια ανώτερη και ανταγωνιστικότερη κατηγορία».
Τελειώνοντας ο Βαγγέλης Φίντζος είπε: «Ζητούμε την στήριξη του κόσμου μας στην τελευταία και  την πιο κρίσιμη συνάντηση της Τετάρτης με τον Άρη. Του υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε και θα  δώσουμε τα πάντα....έτσι ώστε ο Κεραυνός  ν’ ανέβει στην Δ΄Εθνική. Θέλουμε τους φιλάθλους μας να είναι αύριο δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου