Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

21/5/12

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ....7-0!!!!! ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΓΡΑΒΙΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Ασταμάτητος ήταν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Θεσπρωτικού ο  Κεραυνός, συντρίβοντας με το εξωπραγματικό 7-0 τον Ανδρούτσο Γραβιάς!!!
Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου εκμεταλλευόμενη και το ισόπαλο 3-3 στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Αιτωλικού και τον Αετό Διασέλλου βρέθηκε με
το καλημέρα στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου στην Δ΄ Εθνική. 
Οι παίκτες του Κεραυνού δεν έδειξαν κανένα έλεος στους αντιπάλους τους, προσφέροντας κατά διαστήματα πολύ καλό θέαμα στους 700 και πλέον φιλάθλους οι οποίοι αψήφησαν την ζέστη, δίνοντας βροντερό παρών στην προσπάθεια της ομάδας του χωριού τους για την άνοδο στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.

Ο Κεραυνός  έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους μεσοεπιθετικούς τους, έδειξαν με το καλημέρα τις διαθέσεις τους στους ανήμπορους να αντιδράσουν  φιλοξενούμενους. 

Μόλις στο 8΄ ο Φέκκας άνοιξε το σκορ για τον Κεραυνό, ξεκινώντας με τις καλύτερες των προϋποθέσεων τον αγώνα. Οι του Κεραυνού έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ευτύχισαν να διπλασιάσουν τα τερματά τους με ωραίο πλάσέ του Τζιάκου Γ.Ν.

Στην επανάληψη η ομάδα του Θεσπρωτικού ήταν πραγματικά καταιγιστική, παίζοντας σε υψηλούς ρυθμούς έως το τέλος της αναμέτρησης. Στο 57΄ Ο Φέκκας σέρβιρε και ο Τζιάκος Γ.Ν. εκτέλεσε και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 3-0. Στο 70΄ ήταν η σειρά του Φέκκα να πετύχει δεύτερο τέρμα του, γράφοντας  ύστερα από κόρνερ του Κολιού με κεφαλιά το 4-0. 

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε αμείωτος με τον Λέτσο να χρίζεται σκόρερ στο 78΄ με ένα φοβερό συρτό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή. 
Στο 83΄ ο δεξιός μπακ του Κεραυνού ο Μπόμπορης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό σκορ δίνοντας τέρμα στο βασανιστήριο των ποδοσφαιριστών του Ανδρούτσου, διαμόρφωσε ο έτερος Τζιάκος ο Δημήτρης( ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή) με πλασέ στην εκπνοή του αγώνα. 

Πραγματικά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο "Κατερίνα Θάνου" απήλαυσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους νεαρούς παίκτες του Βαγγέλη Φίντζου, όμως η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, καθώς η δομή του προγράμματος δεν επιτρέπει εφησυχασμούς.

Άλλωστε την Τετάρτη που μας έρχεται ακολουθεί το πρώτο από τα τρία εκτός έδρας στη σειρά παιχνίδια( κάποιο λάθος θα έγινε σίγουρα στην κλήρωση των αγωνιστικών, αδικώντας κατάφορα τον Κεραυνό η σειρά των αγώνων) στο γήπεδο Κάμπων Δημαριού με τον Αετό Διασέλλου από την γειτονική Άρτα. 

Διαιτητές: Μπαλατσούκας, Πάσχάλης, Καραλής( όλοι του συνδέσμου Ηπείρου) 


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΝΤΖΟΣ):  Ντούκα, Μπόμπορης, Ντόβας, Δ.Γ. Τζιάκος, Κιτσαντάς, Κούσης( 75΄ Παππάς), Σιώρος( 58΄ Δ.Γ. Τζιάκος),  Λέτσος, Ν.Γ.Τζιάκος, Κολιός, Φέκκας( 80΄ Πανούσης) 
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΒΑΣ): Τζίβαρης(  59΄λ.τρ.  Σούλιας), Μάμαλης( 64΄ Μπακαλέξης), Ζήσης, Αναγνώστου, Μπουκαγιαννάκης, Παπαγεωργίου, Ρέββας, Νάστος, Μπάκας, Κολιούκος, Χουλιάρας( 67΄ Κονταξής) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου