Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

5/5/12

ΗΤΤΑ ΜΕ 2-1 ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Ν.ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Σ' ένα παιχνίδι με πάρα πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού γνώρισε την ήττα μέσα στο Θεσπρωτικό  με σκορ 2-1  από την πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας  Α.Ε.Ν. Σελεύκειας.
Α.Ε.Ν.ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κεραυνό στο πρώτο δεκάλεπτο να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Τζιάκο Γ. Ν. και στη συνέχεια την ομάδα της Ν. Σελεύκειας ν' αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας,  να πετυχαίνει δίκαια τα δύο τέρματά της με τον 14χρονο και πάρα  πολύ σπουδαίο ταλέντο Ντίνη Απ. στο 20' και στο 22΄λεπτό.
Στο β΄ ημίχρονο και έχοντας τον δυνατό αέρα με το μέρος του,  ο Κεραυνός πίεσε ασφυκτικά στα πρώτα 20΄λεπτά της επανάληψης την ομάδα της Ν.Σελεύκειας καταφέροντας τελικά στο 69΄λεπτό να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Τζιάκο Γ.Ν.Μετά από δύο λεπτά Κεραυνός θα μπορούσε μάλιστα  να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όμως το δυνατό σουτ του Σιώρου μέσα από την μεγάλη περιοχή,   η μπάλα να βρίσκει το κάθετο δεξί δοκάρι.
Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και το σπουδαιότερο ένα γερό τεστ για τους προπονητές  των δύο ομάδων,  πριν από τους αγώνες μπαράζ  ανόδου στη Δ΄Εθνική Κατηγορία των πρωταθλητών των Ε.Π.Σ Πρέβεζας/Λευκάδας και Θεσπρωτίας.


Φάση από την σημερινή φιλική αναμέτρηση






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου