Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

23/5/12

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ¨ΔΙΠΛΟ¨ ΠΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ

Φάση από την σημερινή αναμέτρηση
Εντυπωσιακή και πολύ σημαντική βαθμολογική εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο Δημαριό ο Κεραυνός Θεσπρωτικού απέναντι στον Αετό Διασέλλου με σκορ 1-0.
Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του
Δημαριού
Στην δεύτερη αυτή αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, η νεανική ομάδα του Κεραυνού φάνηκε να είναι περισσότερο "διαβασμένη"  από τον αντίπαλό της και παίζοντας ουσιαστικά με αμυντικό προσανατολισμό και σε "κόντρα" επίθεση,  κατάφερε στο τέλος
δίκαια να πανηγυρίσει για τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Φάση στην περιοχή του Αετού
Η εκτός έδρας αυτή νίκη δίνει στους παίκτες του Κεραυνού σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Άλλωστε το πρόγραμμα των αγώνων είναι πολύ δύσκολο (ακολουθούν στη σειρά δύο ακόμη εκτός έδρας παιχνίδια)  και δεν αφήνει στον προπονητή Βαγγέλη Φίντζο και στους παίκτες του κανένα περιθώριο εφησυχασμού. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι πολυπληθείς φίλαθλοι του Κεραυνού που σε δύσκολες σημερινές καιρικές συνθήκες συμπαραστάθηκαν σε όλες τις
προσπάθειες των παικτών της ομάδας.
Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή  27.05.12 ο Κεραυνός θα ταξιδέψει στο δεύτερο από το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Άρη Αιτωλικού.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στο 8΄ σουτ του Σιώρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής,  ο Βαρέλης με ευκολία μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 14΄ ο Μάλλιος βγήκε τετ α τετ με τον  Ντούκα όμως το δυνατό σουτ που εξαπολύει ο τερματοφύλακας του Κεραυνού με δυσκολία διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. 
Στο 29΄ κόρνερ του Κολιού από δεξιά   ο Γεωργαλής την τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνει να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στο κενό τέρμα.
Στο 35΄ καταπληκτική μπαλιά του Κολιού στον Φέκκα  ο τελευταίος χάνει το κοντρόλ της μπάλας και την μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Στο 38΄ σέντρα του Τσιγαρίδα Κ. κεφαλιά του Βερλέκη από καλή θέση η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 43΄ σέντρα του Μπαλάφα Ε. κεφαλιά του Τσιφλίδη από το ύψος της περιοχής η μπάλα περνά άουτ.
Στο 53΄ φοβερή κάθετη πάσα του Σιώρου βγάζει τον Φέκκα στην πλάτη της άμυνας του Αετού, και ο τελευταίος αφού πέρασε και τον Βαρέλη, με πλασέ σουτ  σε κενή εστία πετυχαίνει το 0-1.
Στο 63΄ σέντρα του Τσιγαρίδα Δ. και γυριστό σουτ του Βερλέκη η μπάλα περνά  άουτ.
Στο 64΄ σουτ του Τσιγαρίδα Κ. από καλή θέση η μπάλα περνά άουτ.
Στο 71΄ απ’ ευθείας φάουλ του Μπαλάφα Δ. ο Ντούκα μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 72΄ σέντρα του Σιώρου και δυνατή κεφαλιά του Φέκκα η μπάλα περνά αουτ.
Στο 78΄ σέντρα του Μάλλιου και κεφαλιά του Μπαλάφα Δ. η μπάλα περνά αουτ.
Στο 80΄ η ομάδα του Αετού ζητά πέναλτι σε χέρι του Τζιάκου Γ.Δ. 
Στο 82΄ κόρνερ του Μπαλάφα Ε., κεφαλιά του Λύτου από πολύ κοντά η μπάλα περνά άουτ.
Στο 90΄+2 ο Κολιός περνά και τον Βαρέλη αλλά το πλασέ σουτ  που πραγματοποιεί σε κενή εστία ο Τσιφλίδης διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι διαιτητές της συνάντησης
Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)Βοηθοί: Χαρίσης – Ρίγκος (Γρεβενών)
Κίτρινες: Τσιφλίδης, Λύτος, Τσιγαρίδας Δ., Ντόβας, Κούσης, Τζιάκος Γ.Δ.
ΑΕΤΟΣ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ (ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΗΣ): Βαρέλης, Λύτος, Αντωνίου (51΄ Τσιγαρίδας Δ.), Μπαλάφας Ε., Μπαλάφας Δ., Κατσαρός (55΄ Γκανιάτσας), Τσιγαρίδας Κ., Βερλέκης, Μάλλιος, Γούλας, Τσιφλίδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΝΤΖΟΣ): Ντούκα, Μπόμπορης (87΄Μαλέσκος), Ντόβας, Τζιάκος Γ.Δ., Γεωργαλής, Κούσης (74΄ Τζιάκος Δ.), Σιώρος, Λέτσος, Τζιάκος Γ.Ν., Κολιός, Φέκκας (89΄ Πανούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου