Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

11/4/12

28η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ 3-1

Πρωταθλητής 2011-2012 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού από σήμερα σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας νικώντας  τον Α.Ο. Καλαμιτσίου  με σκορ 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ".
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ
Ο Κεραυνός και όλο το Θεσπρωτικό,  από σήμερα το απόγευμα πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου
της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ  και πλέον το μόνο που του απομένει και  τον απασχολεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, είναι οι αγώνες μπαράζ  με τους πρωταθλητές των Ε.Π.Σ.:  Αιτωλοακαρνανίας (ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ), Φωκίδας (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΓΡΑΒΙΑΣ)  και Άρτας (Απομένουν αγώνες μπαράζ).
Στο σημερινό παιχνίδι με το Καλαμίτσι, ο Κεραυνός έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες και στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0.
Η ομάδα του Καλαμιτσίου αντέδρασε άμεσα  με την έναρξη του  β΄ημιχρόνου  μειώνοντας το σκορ σε 2-1, όμως μετά από λίγα  λεπτά και ύστερα από την ασφυκτική πίεση της γηπεδούχου ομάδας, δέχθηκε το τρίτο τέρμα και φυσιολογικά δέχθηκε την ήττα από τους ανώτερους αντιπάλους του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

ΤΑ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 2΄λεπτό και σε καταπληκτική αντεπίθεση των παικτών του Κεραυνού , ο  Σιώρος  βρέθηκε μόνος του σε  κενό τέρμα και με ωραίο πλασέ σουτ πετυχαίνει το 1-0.
Στο 22΄ ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια σε αντεπίθεση των παικτών του Κεραυνού, ο  Νάσης  βρέθηκε μόνος του με τον Τσάτη και με ωραίο δυνατό σουτ πετυχαίνει το 2-0.
Στο 48΄λεπτό ο  Στεριώτης με ωραίο πλασέ σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πετυχαίνει το 2-1.
Στο 51΄λεπτό ο Κεραυνός κερδίζει πέναλτι και ο Φέκκας διαμορφώνει το τελικό 3-1.
Η Διαιτησία του κ. Ζιώγα και των βοηθών του Σπυράκου και Ζάκκα ήταν πάρα πολύ καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Πανούσης (83' Παππάς), Ντόβας, Τζιάκος Γ.Δ.(63΄ Γεωργαλής), Μπόμπορης, Νάσης, Σιώρος, Λέτσος, Τζιάκος Δ.(60' Κολιός) , Κούσης, Φέκκας
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ: Τσάτης, Μπαλή, Κοντογιάννης, Παπαδήμας (83΄Γεωργάκης Α.) , Γεωργάκης Ι., Celai, Κρητικός (80΄Κατωπόδης) , Στεριώτης (86΄Σταματέλος), Πετούσης, Κολλόκας, Θειακός






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου