Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

15/3/12

ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΕΪΦ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Επιτροπή Δ΄ Εθνικής της ΕΠΟ αποφάσισε το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας των πλέϊ-οφ ανόδου, όπου θα συμμετέχουν οι 56 πρωταθλητές Ενώσεων.
Μέχρι τα μέσα Απρίλη, θα πρέπει να έχουν αναδειχθεί οι πρωταθλητές και στις 18 Απρίλη θα γίνει η κλήρωση των αγώνων.
Το μίνι αυτό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 14 ομίλους των 4 ομάδων , όπου οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα πάρουν το εισιτήριο για την Δ΄ Εθνική.
 Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 13 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου, με τα έξι
παιχνίδια να διεξάγονται Τετάρτη και Κυριακή. Πριν την κλήρωση θ' ανακοινωθεί και η προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των διαφορετικών κανονισμών ανά Ένωση, δεν θα υπάρχει όριο ηλικίας στους παίκτες ή υποχρεωτική συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, κάτι που απαγορεύεται στην Δ΄ Εθνική.
Παράλληλα όλοι οι αγώνες θα γίνονται υποχρεωτικά σε γήπεδα με χλοοτάπητα και όχι σε χωμάτινα όπως συνηθίζεται σε μερικές Ενώσεις.
Η Ένωση Πρέβεζας-Λευκάδας ανήκει στον 8ο όμιλο όπου η πρωταθλήτρια ομάδα θ' αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές των Ενώσεων: Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας.


Από τις τέσσερις παραπάνω Ενώσεις η μόνη σίγουρη ομάδα που θα συμμετάσχει στην διαδικασία των πλέϊ οφ είναι ο Άρης Αιτωλικού από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ήδη έχει και μαθηματικά κατακτήσει το πρωτάθλημα.
-Στην Ένωση της Πρέβεζας-Λευκάδας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ του Κεραυνού Θεσπρωτικού και του Θρίαμβου Λούρου (Απομένουν ακόμη 7 αγωνιστικές).


-Στην Ένωση της Φωκίδας η ομάδα του Οδυσσέα Ανδρούτσου Γραβιάς έχει πάρει σημαντική διαφορά οκτώ βαθμών από τον δεύτερο Αστέρα Ιτέας.


-Στην Ένωση της Άρτας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης γίνεται μεγάλη μάχη με την ομάδα του Αετού Διασέλλου να έχει πάρει μικρό προβάδισμα από την δεύτερη ομάδα της Θύελλας Πολυδρόσου.
Στην Ένωση της Άρτας θα διεξαχθούν και οι αγώνες των πλέϊ οφ των πέντε πρώτων στην βαθμολογία ομάδων και εκεί θ' αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Ενώσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου