Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

28/12/11

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΕ 5-2



Με το εντυπωσιακό  σκορ 5-2 ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης Άρτας  στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα  το απόγευμα στο Θεσπρωτικό και «έκλεισε» με το καλύτερο τρόπο την φετινή αγωνιστική χρονιά.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  είχε ν’ αντιμετωπίσει μια ομάδα που φέτος αγωνίζεται στο 5ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (Δ΄ εθνική) και η εμφάνισή του ειδικά στο  1ο ημίχρονο,  ήταν καταπληκτική.
Με πολλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει τα τέσσερα τέρματά του στο 1ο  ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Φιλοθέης αντεπιτέθηκε και εκμεταλλευόμενη και  την εμπειρία των πολύ καλών ποδοσφαιριστών της, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και είχε ένα χαμένο πέναλτι στο 5-0.
Για την ιστορία τα τέρματα πέτυχαν:
Ο Κολιός στο 11λεπτό με ωραίο πλασέ σουτ το 1-0.
Ο Κούσης στο 22΄ λεπτό με πλασέ σουτ το 2-0.
Στο 28΄λεπτό και πάλι ο Κούσης εκμεταλλευόμενος το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα το 3-0.
Ο Σιώρος στο 40΄ λεπτό με ωραίο πλασέ σουτ το 4-0.
Στο 50΄λεπτό και πάλι ο Σιώρος με πλασέ σουτ το 5-0.
Στο 60΄λεπτό ο Duka αποκρούει εντυπωσιακά το πέναλτι του Γεωργίου.
Ο Γεωργίου  στο 67΄λεπτό  με ωραίο διαγώνιο σουτ το 5-1.
 Ο  Μπαλάφας στο 73΄λεπτό με ωραίο σουτ το τελικό 5-2.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ αγωνίστηκε με τους: Λέκκος, Παππάς,Μαλέσκος,Γεωργαλής,Τζιάκος Γ.Δ.,Νάσης,Κολιός,Κούσης,Καλδάνης,Τζιάκος Γ.Ν.,Παπαδήμας
Επίσης αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο και οι:  Duka,Μπολάνο,Σιώρος,Πανούσης,Μπόμπορης,Κιτσαντάς,Μπαλάφας,Νταλαγιάννης και Δημολίτσας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου