Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

17/9/11

1η Αγωνιστική- Α.Ο. Μύτικας-Κεραυνός Θεσπρωτικού 0-4


ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ…..ΦΟΡΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κιτσαντάς,Λέτσος,Καραγιάννης,Φέκκας,Duka,Καλδάνης,
Σιώρος,Κολιός,Κούσης,Μπόμπορης,Ντόβας

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού στην 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος συντρίβοντας εκτός έδρας την ομάδα του Α.Ο. Μύτικα με σκορ 4-0.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και χωρίς ν’ αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία από τη νεοφώτιστη ομάδα του ΜΥΤΙΚΑ, έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη πετυχαίνοντας από
δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Ο Καραγιάννης πετυχαίνει το 1-0 με πέναλτι
Ο Μύτικας στο παιχνίδι αυτό έδειξε να έχει πολλά προβλήματα κυρίως στην μεσαία και στην αμυντική του λειτουργία και γενικά προβλημάτισε με την εμφάνισή του.
Τα γκολ:
Στο 4ο λεπτό ο Κούσης ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Καραγιάννης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το 1-0.
Στο 12ο λεπτό ο Κολιός με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντίτσου κάνοντας το 2-0.
Στο 65ο λεπτό σε εκτέλεση πέναλτι του Φέκκα, ο Ντίτσος πραγματοποιεί ωραία απόκρουση.
Στο 74ο λεπτό ο Καραγιάννης με κοντινό πλασέ σουτ μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το 3-0.
Στο 85ο λεπτό, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο Τζιάκος Δ. με ωραίο πλασέ σουτ διαμορφώνει το τελικό 4-0.
Η Διαιτησία του κ. Ρούσσου Ν. και των βοηθών του Λάζαρη και Μπάκου ήταν εξαιρετική.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ: Ντίτσος, Μάρος (46΄Δαμές), Νταής (88΄ Παπουτσής), Κώτσης, Ορφανός, Μύτικας, Πίτερος Μυφτάρι, Παναγιωτίδης, Πόποτας, Μπακόλας (70΄ Αλέξης)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Duka, Μπόμπορης, Ντόβας, Κούσης (60΄Τζιάκος Δ), Κιτσαντάς, Καλδάνης (21΄Μαλέσκος), Σιώρος Απ., Λέτσος, Καραγιάννης, Κολιός, Φέκκας (80΄Νάσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου