Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

9/8/11

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Στις 9/8/2011 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ» ξεκίνησε η βασική προετοιμασία του Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012.
    Οι προπονήσεις της ομάδας είναι καθημερινές και πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού.
   Πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε  ο καθιερωμένος

αγιασμός και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ρεμπής Ζήκος όσο και ο προπονητής Βαγγέλης Φίντζος , αφού πρώτα ευχήθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική χρονιά, στη συνέχεια αναφέρθηκαν στους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα και κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.
   ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Λέτσος Αθανάσιος


Κιτσαντάς Χαράλαμπος
 Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο, διατήρησε το περσινό επιτυχημένο έμψυχο δυναμικό του  και ήδη η Διοίκηση του Συλλόγου έχει έλθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Duka Luan, Κιτσαντά Χαράλαμπο και Λέτσο Αθανάσιο, οι οποίοι κατά την περσινή αγωνιστική χρονιά αγωνίζονταν αντίστοιχα, στις ομάδες του Α.Ο. Μεσοποτάμου  και  Θρίαμβου Λούρου.
Duka Luan
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από την περιοχή της Δ.Ε. Θεσπρωτικού και Κρανέας.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Τερματοφύλακες: Duka, ΛέκκοςΜαϊκαντής
Αμυντικοί: Μπόμπορης ΑΤζιάκος Γ.Δ., ΜαλέσκοςΝτόβας, , ΠανούσηςΚωλέτσηςΚουλιάτσηςΑθανασόπουλος
Μέσοι: ΚαλδάνηςΚολιόςΛέτσοςΜπόμπορης Π., Σιώρος ΑντΓεωργαλήςΠαππάςΚατσάνοςΔημολίτσαςΝάσης
Επιθετικοί: ΚαραγιάννηςΤζιάκος Γ.Ν., Τζιάκος Δ., Σιώρος Απ., ΦέκκαςΚούσηςΜπαλάφαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου