Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

14/11/09

8η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ 3-0


Κεραυνός: Κιτσαντάς, Τζιάκος Γ.Δ., Λέκκος, Καλδάνης, Τζιάκος Γ.Ν., Πανούσης,
Μπόμπορης, Κολιός, Κούσης, Παπασάββας, Σιώρος

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού επικράτησε με σκορ 3-0 επί της ομάδας του Α.Ο.Μύτικα στο δημοτικό στάδιο του Θεσπρωτικού.
Οι πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, λόγω των πολλών τραυματισμών των βασικών του παικτών, επηρέασε σημαντικά την ομάδα και αυτό φάνηκε περισσότερο στο 1ο ημίχρονο, όπου η ομάδα είχε μια φλύαρη υπεροχή και με δυσκολία προσπαθούσε να βρεί το ρυθμό
της.
 Στο 2ο μέρος του παιχνιδιού,ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Φάση από την σημερινή αναμέτρηση

Αντίθετα, η ομάδα του Μύτικα Πρέβεζας δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, κατέβηκε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την ισοπαλία και χαρακτηριστικό είναι ό,τι έχασε μια και μοναδική ευκαιρία σε όλο των αγώνα για να πετύχει ένα τέρμα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 15ο λεπτό ο Σιώρος Απόστολος από κοντινή θέση σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ.
Στο 25ο λεπτό δυνατό σουτ του Κολιού Γεωργίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 32ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κολιού Γεωργίου στο 2ο δοκάρι, ο Κιτσαντάς Χαράλαμπος έπιασε δυνατή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε  ελάχιστα άουτ.
Στο 37ο λεπτό ο Μπόμπορης Ανδρέας πλαγιοκόπησε από δεξιά την αντίπαλη αμυντική γραμμή και με ωραία διαγώνια σέντρα βρήκε τον Κολιό Γεώργιο στη μικρή περιοχή και αυτός με πλασέ σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Στο 52ο λεπτό ο Κολιός Γεώργιος βρέθηκε μόνος του απέναντι με τον  τερματοφύλακα όμως το πλασέ σουτ που πραγματοποίησε ο αντίπαλος αμυντικός πρόλαβε πάνω στη γραμμή και έδιωξε με δυσκολία την μπάλα.
Στο 57ο λεπτό ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό του Κολιού Γεωργίου, Κολιού Παναγιώτη και Τζιάκου Γεωργίου, ο τελευταίος με ωραία προσποίηση απέφυγε τον τελευταίο αμυντικό και με ωραίο πλασέ σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας κάνοντας το 2-0.
Στο 65ο λεπτό ο Λέκκος Δαμιανός πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα όταν σε δύο διαδοχικά σουτ από κοντινές αποστάσεις των αντιπάλων επιθετικών στη μια περίπτωση η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη δεύτερη απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 71ο λεπτό ο Κολιός Παναγιώτης απέφυγε εντυπωσιακά τον αντίπαλο αμυντικό από πλάγια αριστερά και το πλασέ σουτ που πραγματοποίησε έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 75ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Κολιού Γεωργίου στο 2ο δοκάρι, ο Κιτσαντάς Χαράλαμπος με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-0.
Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 81ο λεπτό όταν ο Νάσης Φώτης βρήκε με καταπληκτική μπαλιά μόνος του τον Κολιό Γεώργιο μέσα στην μικρή περιοχή όμως το σουτ που πραγματοποίησε έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν διακρίθηκαν.
Η Διαιτησία του κ. Φ.Γκλιάτη και των βοηθών του Ντόνη και Μαλίζογλου ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: 1.Λέκκος Δαμιανός, 2.Μπόμπορης Ανδρέας, 3.Πανούσης Θεόδωρος (63΄Νάσης Φώτης), 4.Τζιάκος Γεώργιος του Δημ., 5.Κιτσαντάς Χαράλαμπος, 6.Παπασάββας Αντώνης, 7.Κούσης Στέφανος (27΄Κολιός Παναγιώτης), 8.Καλδάνης Ξενοφών, 9.Τζιάκος Γεώργιος του Δημ., 10.Κολιός Γεώργιος, 11.Σιώρος Απόστολος (46΄Κολιός Αντώνης)
Παίκτες που δεν αγωνίστηκαν:12. Μπόμπορης Παναγιώτης, 13.Καλδάνης Θωμάς, 14.Καραμπίνης Σπυρίδων, 15.Ντόβας Κωστής,
Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 1.Κατσένος Δ.,2.Νταής Σ., 3.Μάνε Β., 4.Κωστής Δ., 5.Μύτικας Σ., 6.Κολοκυθάς Α.Χ., 7.Χυσένη Τ., 8.Γκολάκου Γ., 9.Ορφανός Α., 10.Νάτσος Γ., 11.Κωλέτσης Σ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ  3-0
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ  2-1
Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ  6-2
Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ
-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 2-0
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ  2-0
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ  2-0
Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ-Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ  2-3
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ  διεκόπη


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
19
2.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
19
3.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
18
4.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ
16
5.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
15
6. Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ
14
7.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
13
8.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
11
9.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ
9
10.Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ
9
11.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ
8
12.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ
7
13.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
6
14.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ
4
15.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ
3
16.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ
1
*ΛΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου