Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

5/9/13

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-1 Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΗΝ Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με την Αθλητική Ένωση Πρέβεζας, στο «Αθανασία Τσουμελέκα», επικρατώντας με σκορ 3-1.
Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Φίντζου έβγαλαν περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε ρόλο και η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ένωση, πιστή στη φιλοσοφία της να χρησιμοποιεί μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που την περασμένη σεζόν κατέκτησαν το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Το πρώτο αξιόλογο σουτ του αγώνα το έκανε ο Πόποτας για την Ένωση στο 7', ωστόσο ο Μπακόλας
απέκρουσε. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Φέκκας εκτέλεσε φάουλ, ο Νικολάου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κετίκογλου.
Τη σέντρα-σουτ του Μάρκου στο 14', εκμεταλλεύτηκε ο Φέκκας και με απευθείας πλασέ μέσα από την περιοχή «νίκησε» τον γκολκίπερ της Ένωσης, «γράφοντας» το 0-1.
Στο 22' ο Τζιάκος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κετίκογλου, ενώ στο 29' ο Νικολάου στάθηκε πιο τυχερός από το συμπαίκτη του, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα και της άμυνας και με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 51' οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το σουτ του Τουλκερίδη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπακόλα.
Τρία λεπτά αργότερα ο Κεραυνός τριπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Νικολάου έβγαλε τετ-α-τετ τον Κολιό Π. με τον τερματοφύλακα της Ένωσης και ο ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτικού βρήκε δίχτυα με άψογη εκτέλεση.
Στο 73' η ΑΕ Πρέβεζας μείωσε το σκορ, όταν ο Πόποτας ανατράπηκε στην περιοχή του Κεραυνού, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Β. Τουλκερίδης εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Κοντά σε ακόμη ένα γκολ, βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 86', αλλά το σουτ του Φλώρου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ένωσης.
Με κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκε στο 79' ο Κάτσανος (ΑΕ Πρέβεζας).
Διαιτητής: Ρίππης
Βοηθοί: Κωνσταντίνου - Σίσκας
ΑΕ Πρέβεζας (Άγγελος Μπέκας): Κετίκογλου, Κάτσανος, Πάσχος, Δαρδαμάνης, Πανταζής, Κουμπής, Μυφτίου, Νάτσης, Τουλκερίδης Β., Πόποτας, Τριάντος.
Συμμετείχαν και οι: Λέζος, Conoha, Κουτρούμπας, Ζιώγας, Τουλκερίδης Α., Πρόνιος, Τσιότσιος, Νικάκης, Κώστας, Βασιλάκος, Γκέλης
Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίντζος): Μπακόλας, Ρακόπουλος, Φαρμάκης, Γατσέλος, Μπουρδούβαλης, Κούσης Στεφ., Φέκκας, Μάρκος, Τζιάκος, Νικολάου, Σιδηρόπουλος.
Συμμετείχαν και οι: Κολιός Π., Κολιός Γ., Ταπρατζής, Λέκκος, Φλώρος, Πάσχος Δ., Κατσούλας, Φίντζος, Τζίμας, Τζιάκος Γ., Δήμος, Κούσης Σπ.

Πηγή: atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου