Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

6/8/13

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Κεραυνού, όπου υπήρξε διάχυτη αισιοδοξία, για την επικείμενη αγωνιστική προσπάθεια στη Γ΄Εθνική Κατηγορία από παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία.
Στην αρχή της  «πρώτης» και πριν τον καθιερωμένο Αγιασμό, παράγοντες της ομάδας του Κεραυνού, ο προπονητής  Βαγγέλης Φίντζος, καθώς και ο νέος γυμναστής της ομάδας Μίλης Μπόμπορης,  μίλησαν στους παίκτες και έθεσαν ως πρωταρχικό στόχο να υπάρξει ένα καλό κλίμα στον σύλλογο και οι παλιοί μαζί με τους νέους παίκτες να «βρεθούν» μέσα στο γήπεδο για να δημιουργηθεί έτσι μια νέα και πολύ δυνατή ομάδα στις δύσκολες απαιτήσεις της νέας πλέον  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Στη συνέχεια και μετά τον Αγιασμό, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας που περιελάμβανε
αρκετό τρέξιμο, κάποιες ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις με και χωρίς μπάλα και στο τέλος διπλό.
Ο Βαγγέλης Φίντζος στις δηλώσεις του τόνισε: «Εύχομαι τη νέα αγωνιστική χρονιά  όλα να πάνε καλά, ήδη κρατήσαμε σχεδόν όλο το περσινό «κορμό» και το οποίο σήμερα αποτελείται από αξιόλογα και νέα παιδιά που αγαπούν και πονάνε την ομάδα.  Πιστεύω ό,τι φέτος, σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, ο κόσμος μας θα μας  στηρίξει με  όλες τις δυνάμεις του  για να αντεπεξέλθει η ομάδα μας στη νέα και πολύ δύσκολη Κατηγορία. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας, τους παράγοντες και τους φιλάθλους μας καλή αγωνιστική χρονιά και προπάντων να είμαστε όλοι μας υγιείς»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου