Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

28/4/13

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 3-3



Ο Κεραυνός  Θεσπρωτικού και ΠΑΣ Πρέβεζα είχαν όρεξη για ωραία μπάλα και το απέδειξαν! Οι δυο ομάδες έμειναν στο 3-3 στο σημερινό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο "Κατερίνα Θάνου".
Ο Κεραυνός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού κατάφερε με το ξεκίνημα του αγώνα  να προηγηθεί στο σκορ με 1-0 και με την έναρξη της επανάληψης να πετυχαίνει το 2-0.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε διάστημα 15΄λεπτών κατάφερε ν’ ανατρέψει το εις βάρος  του  2-0 και μάλιστα κατάφερε και να προηγηθεί στο σκορ  με 3-2.
Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε προς το τέλος του παιχνιδιού αφήνοντας και τις δύο ομάδες πολύ ικανοποιημένες.
Στα θετικά του Κεραυνού ήταν η χρησιμοποίηση των τριών νεαρών και πολύ ταλαντούχων ποδοσφαιριστών (Τζίμας-Γεωργαλής-Φίντζος) που προέχροναι από την παιδική ομάδα. 
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 2΄ ο Φέκκας από τα 11 βήματα πετυχαίνει το 1-0.
Στο 48΄ύστερα από ωραία αντεπίθεση του Κεραυνού, ο Τζιάκος Δ. βρέθηκε μόνος του με τον Λάσκαρη
και με ωραίο πλασέ πετυχαίνει το 2-0.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μείωσε το σκορ σε 2-1 με σουτ του Σιδέρη στο 50΄ και στο 59΄ισοφάρισε με κεφαλιά του Μάρκου ύστερα από κόρνερ του Χαϊδάκη.
Στο 66΄ λεπτό ο Δήμας με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Πρέβεζα και το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε
στο 77' με κοντινό πλασέ του Π.Γεωργαλή.
Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης  ήταν:  ο κ. Βασιλείου με βοηθούς τους Ντίσιο και Φίντζο.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος):Μπάμπης, Ρακόπουλος, Πάνου, Λέτσος, Παπαδόπουλος, Φαρμάκης, Φέκκας, Κολιός, Κούσης Σπ., Λάππας, Κούσης Στ.
Έπαιξαν και οι:Λέκκος, Ντούσκας, Τζιάκος Δ., Δήμος, Παίδαρος, Πανταζής, Ναστούλης, Πάσχος, Φίντζος, Τζίμας, Γεωργάλης.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας):Λάσκαρης, Σκαμνέλος Δ., Χαϊδάκης, Δήμας, Μάρκος, Βάλβης, Δημουλιάς, Νίκου, Σιδέρης, Σκαμνέλος Χ., Μέλλος.
Έπαιξαν και οι:Μπούκουρας, Παπούτσης, Κίστης, Καρακώστας, Γεωργόσοπουλος, Πετρόπουλος.









 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου