Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

24/3/13

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 4-1



Εύκολο έργο είχε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού κόντρα στην Αναγέννηση Περιβολίου την οποία νίκησε με 4-1. Μια εβδομάδα μετά την οδυνηρή ήττα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Θεσπρωτικό ο Κεραυνός επέστρεψε στις νίκες και την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φιλόθεη για την τελευταία αγωνιστική.
Ο Κεραυνός μπήκε στην αναμέτρηση με το πόδι στο γκάζι και βρέθηκε μόλις στο 1' μπροστά στο σκορ όταν μετά από σέντρα του Κολιού ο Λέτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24΄ ο Φαρμάκης με απευθείας χτύπημα φάουλ απο πλάγια θέση πέτυχε το 2-0. Στο 42΄ πλασέ του Γιώργου Τζιάκου στο κάθετο δοκάρι. Στο 51΄ λεπτό ο Κώστας Φέκκας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το 3-0. Στο 63΄ λεπτό ο Ρακόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μιάρη Π. και ο Φαρμάκης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι πέτυχε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση Περιβολίου ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 89΄ με κοντινό πλασέ του Τσεβανέδη. Από το 76΄ ο Κεραυνός αγωνίστηκε στο υπόλοιπο με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Γιώργου Τζιάκου και είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές.
Διαιτητής:Κόλλιας (Ηπείρου)
Βοηθοί:Αντωνίου-Παυλίδης (Ηπείρου)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος):Μπάμπης, Ρακόπουλος, Τζιάκος Δ., Λέτσος, Γατσέλος, Φαρμάκης, Κούσης Στεφ. (63΄ Γεωργαλής), Τζιάκος Γ., Λάππας (46΄Πάνου), Κολιός, Φέκκας (56΄ Παπαδόπουλος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Μάκης Κουλούρης):Βλάσσης, Σουλάνης (80΄ Κουλούρης Δ.), Μιάρης Ν., Βάρθης, Γραικός, Βάγιας (70΄Πλάτσης), Βούλγαρης, Μήτσουλης, Τσεβανέδης, Μιάρης Π., Κουλούρης Ι. (48΄ Μαρκάτης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου