Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

17/3/13

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ε.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 1-2

Οδυνηρή ήττα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα υπέστη ο Κεραυνός Θεσπρωτικού από την Α.Ε. Καραϊσκάκης με σκορ 2-1. Ήταν ένα ματς που στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Κεραυνού μιας και στο 6΄ λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Αντωνίου έκανε το 0-1 μετά από πάσα του Μάλλιου. Στο 31’ ο Μάλλιος διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕ Καραϊσκάκης και με το 0-2 πήγαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο.
Παρότι ο Κεραυνός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε τους φιλοξενούμενους για να μπει στο παιχνίδι αλλά το μονο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 70΄ λεπτό με αυτογκόλ του Μπρέσιακα. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Μάλλιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ομάδα της Άρτας, αλλά το τελικό 1-2 δεν άλλαξε.|
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Πάνου, Ρακόπουλος, Λέκκος, Παπαδόπουλος (65’ Τζιάκος Γ.), Γατσέλος, Χωραβάτης (55’ Τζιάκος Δ.), Λέτσος, Κούσης, Λάππας, Φέκκας.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Κατσαρός, Μπρέσιακας, Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης (60’ Βερλέκης), Τσάπαλης (80’ Σταμούλης Π.), Αντωνίου (70’ Δήμος), Μάλλιος, Μπαλάφας, Μαργαρίτης.
Πηγή:prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου