Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

22/1/13

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ



Mέσα σε κλίμα συγκίνησης και με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας ο Πρόεδρός της κ. Δημήτρης Τραχανάς, παρέδωσε χθες και επίσημα δια μέσου του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Χρήστου Μπαΐλη το κύπελλο του πρωταθλητή στον Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κεραυνού Ζήκος Ρεμπής, αφού ευχήθηκε σε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους και εκπροσώπους όλων των ομάδων του Νομού Πρέβεζας και Λευκάδας τα Χρόνια Πολλά, τόνισε ιδιαίτερα ότι το Κύπελλο του Πρωταθλητή ανήκει καθαρά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ζήτησε από τους Διοικούντες της ΕΠΣ Πρέβεζας-
Λευκάδας ό,τι στο μέλλον θα πρέπει το Κύπελλο του Πρωταθλητή να παραδίνεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στο τελευταίο επίσημο αγώνα πρωταθλήματος.
Από την πλευρά του Κεραυνού Θεσπρωτικού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζήκος Ρεμπής, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Φίντζος και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Μήτσης και Γρηγόρης Ζαχαριάς.
Στην παραπάνω εκδήλωση επίσης παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χ. Μπαΐλης, ο Πρόεδρος των Διαιτητών κ. Γιώργος Φραγκούλης, ο αρμόδιος του Δήμου Πρέβεζας σε θέματα πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος, ο κ.Κώστας Κεχαγιάς εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ σε θέματα αθλητισμού, παράγοντες του ποδοσφαίρου, προπονητές , διαιτητές και Πρόεδροι Σωματείων. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες  τα Κύπελλα στις πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας περιόδου 2011-2012.
Στην συνέχεια κληρώθηκαν 12 μπάλες ποδοσφαίρου σε σωματεία της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού να κερδίζει από την κληρωτίδα πρώτος την μπάλα. 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου