Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

9/12/12

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011: 1-1


 Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Θεσπρωτικό,  όπου ο τοπικός Κεραυνός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την πρωτοπόρο ομάδα των Τρικάλων.
Για την ομάδα του Θεσπρωτικού η ισοπαλία αυτή αποτελεί μια ιστορική στιγμή, καθώς ο βαθμός της ισοπαλίας,  απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές διακρίσεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία και διάκριση.
Στο 1ο ημίχρονο τα Τρίκαλα ήταν ανώτερα, είχαν την κατοχή της μπάλας και με ωραίο γκολ του  Κεφαλά με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή  ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με 0-1.
Στο 2ο ημίχρονο ο Κεραυνός δεν είχε να χάσει τίποτα και με ωραίο και πολύ δυνατό ποδόσφαιρο, κατάφερε στο 69΄ λεπτό  να πετύχει την ισοφάριση με ωραίο γκολ του Λάππα.
Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες φύλαξαν κυρίως τα νότα τους και ο  βαθμός της ισοπαλίας αφήνει τις δύο ομάδες με μεγάλη ικανοποίηση.
Η διαιτησία του κ. Τόμπρου και των βοηθών του Αυθίνου και Στάϊκου ήταν άριστη.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20΄Γεωργάκης, 28΄Μπόμπορης, 55΄Τζιάκος Δ.,81΄Πολυζόπουλος και 83’ Λάππας
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β.Φίντζος): Μπάμπης (51΄Χωραβάτης), Μπόμπορης, Τζιάκος Δ.(76΄Κούσης Σπ.), Λέκκος, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Τζιάκος Γ., Δήμος (64’ Χήτος), Λάππας, Κολιός Γ. , Φέκκας (Α).
ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Ν.Βέκιος): Λαφαζάνης, Γεωργάκης, Ευθυμίου (80’ Νάκου), Κεφαλάς, Τασιόπουλος, Γκόλιας, Τζοβάρας, Πολυζόπουλος, Παππάς (65΄Καραμάς), Τεντολούρης (75΄Μηνάς), Καραϊσκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου