Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

16/12/12

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2-1




Την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα ο Κεραυνός  που αυτή τη φορά μέσα στο Δημαριό έχασε με σκορ 2-1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Μια νίκη που ήρθε για τους γηπεδούχους  στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 92+ λεπτό,  ύστερα από ολιγωρία των παικτών του Κεραυνού σε μια στυμμένη φάση .
Ο βαθμός της ισοπαλίας που χάθηκε σήμερα για τον Κεραυνό και σε συνδυασμό με τ’
αποτελέσματα των σημερινών  αγώνων της 9ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου,  περιπλέκουν και δίνουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κείνες τις ομάδες  που προσπαθούν να κρατηθούν στην  κατηγορία.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ομάδα του Καραϊσκάκη ξεκίνησε πιο επιθετικά το παιχνίδι και  μέχρι το 29’ λεπτό του αγώνα είχε την υπεροχή χωρίς όμως ν’ απειλεί  ιδιαίτερα την εστία του Μπάμπη.
Στο 10ο λεπτό δημιουργήθηκε η πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν μετά από κόρνερ του Τσάπαλη  από τα δεξιά, ο επερχόμενος Βερλέκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα έξω από την εστία του Μπάμπη.
Λίγο πιο μετά και συγκριμένα στο 13’ λεπτό ο Κεραυνός έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Φέκκα,  όταν το δυνατό σουτ που πραγματοποίησε από πλάγια θέση δεξιά,  η μπάλα πέρασε ψηλά  άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγκούνη .
Στο 29΄λεπτό και μετά από σέντρα του Αντωνίου από τα δεξιά,  ο Τσάπαλης με ωραίο γυριστό δεξιό σουτ μέσα από την  περιοχή στέλνει  την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου  Μπάμπη και το 1-0 για την ΑΕ  Καραϊσκάκης.
Στο 35΄λεπτό ο Βερλέκης με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αναγκάζει τον  Μπάμπη σε μια καταπληκτική επέμβαση.
Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει για περίπου 3΄λεπτά λόγω της ομίχλης και τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε και διακόπηκε και πάλι στο 52΄ λεπτό όταν πλέον  ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα.
Μετά από διακοπή 20΄λεπτών,  ο διαιτητής της συνάντησης κ. Πάνος ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι, όπου ο Κεραυνός χάνει ευκαιρία με τον  Φέκκα όταν στο 64΄λεπτό με δυνατή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Χωραβάτη,  να στέλνει την μπάλα να περνά  ελάχιστα άουτ από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Καραγκούνη.
Ένα λεπτό πριν λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 89΄λεπτό ο Χωραβάτης με απευθείας χτύπημα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή  και την λανθασμένη έξοδο του Καραγκούνη, πετυχαίνει το 1-1.
Και εκεί που νόμιζες ότι ο Κεραυνός κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας,  ο Μάλλιος  στο 92+ λεπτό με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 2-1 για την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης.
Διαιτητής: Πάνος Ιωάννης (Γρεβενών), Βοηθοί: Κωνσταντής Χ. – Γκόλιας Α. (Γρεβενών).
Κίτρινες κάρτες: Μάλλιος (51'), Βερλέκης (65') - Παπαδόπουλος (58'), Χωραβάτης (74'), Φέκκας (79'), Πασχός (86').
Κόκκινη κάρτα: Μάλλιος (93', με δεύτερη κίτρινη).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (Β. Ξανθόπουλος):  Καραγκούνης, Τσιγαρίδας Λ., Κατσαρός, Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης, Μπαλαδήμας (46΄ Μάλλιος), Βερλέκης, Αντωνίου, Μπαλάφας, Τσάπαλης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β. Φίντζος): Μπάμπης, Χωραβάτης, Τζιάκος Δ., Παπαδόπουλος, Λέτσος, Λέκκος, Χήτος (76’ Δήμος), Ναστούλης (89’ Μπόμπορης), Τζιάκος Γ., Κολιός, Φέκκας (82’ Πασχός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου