Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

30/12/12

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ - Α.Ο. ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 1-1

 Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Θεσπρωτικό Κεραυνός και Α.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα δυνατό και καλό ποιοτικά παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Οι δυο προπονητές Βαγγέλης Φίντζος και Τάσος Νταλάκας χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους. Με τον Κεραυνό στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μπασιούκας και Νικολάου, ενώ με την ομάδα του Α.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων αγωνίστηκε και ο τερματοφύλακας Λέο Ντούκα (πέρυσι στον Κεραυνό) ο οποίος άφησε πολύ καλες εντυπώσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί από την ομάδα του Τάσου Νταλάκα. Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Τζουμέρκων στο 24' λεπτό με σουτ του Χούσου, και ισοφάρισε η ομάδα του Κεραυνού στο 62' με πλασέ του Φέκκα.
Τα Τζουμέρκα είχαν και δυο δοκάρια με τον Νταλάκα στο 78΄ και 79΄.
Διαιτητής: Βασιλείου
Βοηθοί: Ντίσιος-Δράκου  
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Μπόμπορης, Τζιάκος Γ.Δ., Παπαδόπουλος, Ρακόπουλος, Δήμος, Μπασιούκας, Φέκκας, Νικολάου, Ναστούλης, Τζιάκος Γ.Ν.
Έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Παίδαρος, Πάσχος, Λέτσος, Γεωργαλής, Νταλαγιάννης.
Α.Ο.ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ (Τάσος Νταλάκας): Βασιλάκης, Τσιμπλοκούκος, Κακκάβας, Κοντοδήμας, Τσαλοκώστας, Κορομηλιάς, Στύλιος, Χούσος, Παγώνης, Κόνιαρης, Κόφσα.
Έπαιξαν και οι: ΚατσάνοςΓ., Κατσάνος Π., Πλέυρης Ν., Πλέυρης Δ., Αλέτρας, Δράκος, Νταλάκας, Διονύσης, και Ντούκα (υπό δοκιμή)
Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Κώστας Κολιός (prevezasports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου