Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

12/9/12

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2-2

Γράφει ο Βασίλης Βασιλείου

Βελτιωμένος ο Κεραυνός-Σταθερά καλός ο ΠΑΣ
Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ( περισσότερες κλασικές για τον ΠΑΣ), Κεραυνός Θεσπρωτικού και ΠΑΣ Πρέβεζα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό αγώνα, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κατερίνα Θάνου στο Θεσπρωτικό.
 Μπορεί στο πρώτο μέρος να σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης, ώστε να διαμορφωθεί από νωρίς το τελικό σκορ, όμως στην επανάληψη παίχτηκε καλύτερο και ανοικτό ποδόσφαιρο από τις δυο ομάδες.
Η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά της, δίνοντας υποσχέσεις ότι χρόνο με τον χρόνο θα ανεβάζει την απόδοση της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής στης 21/10. 
Από την πλευρά του της η ομάδα του Γιώργου( Λούη) Χριστοδούλου, έδειξε και πάλι τις αρετές της σαν σύνολο ( κυρίως μεσοεπιθετικά) και δεν το συζητάμε ότι με το ρόστερ το οποίο διαθέτει, είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και επιστροφή της στην Δ΄ Εθνική κατηγορία μετά από δυο χρόνια απουσίας. 
Στα αγωνιστικά για να δημιουργηθεί η πρώτη φάση του παιχνιδιού, χρειάστηκε να συμπληρωθούν 20΄ με τον Ντέτσικα, να φεύγει μόνος του απέναντι από τον Ντούκα με τον τελευταίο να τον ψαρώνει και να αποκρούει την προσπάθεια του πρώτου να τον κρεμάσει. Στο 29΄ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Χαϊδάκη από κοντά, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Σκαμνέλου Δ. από τα δεξιά.
Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση όταν δυο λεπτά αργότερα ο Κολιός Γ. με μια πολύ ενέργεια πάσαρε στον Ναστούλη, ο οποίος από τα δεξιά μέσα στην περιοχή πλάσαρε υποδειγματικά τον Πανούση ισοφαρίζοντας για τον Κεραυνό. 
Στο 37΄ ο Πας ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα με σκόρερ τον Σιδέρη, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα λάθη της αντίπαλης άμυνας, με ένα δυνατό αριστερό βολέ αιφνιδίασε τον Ντούκα ο οποίος ήταν εκτός θέσης.
Στο 40΄ ο Χαϊδάκης έχασε σημαντική ευκαιρία να σημειώσει το 1-3, όμως ο Ντούκα βρέθηκε σε ετοιμότητα διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. 
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κολιού Γ. από τον Καρακώστα και ο Ναστούλης ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ισοφάρισε εκ νέου για τον Κεραυνό. 
Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές φάσεις όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε με τις ομάδες να αποχωρούν ισόπαλες από τον αγωνιστικό χώρο. 
Ο κύριος Φίντζος χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές τους οποίους είχε στην διάθεση του( μόνο οι Ντούκα, Λέτσος έβγαλαν όλο το 90λεπτο), ενώ από την μεριά του ο Γιώργος Χριστοδούλου ο οποίος αγωνίστηκε κιόλας στο πρώτο ημίχρονο και είχε πολλή καλή απόδοση, πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές. 
Πλέον οι δυο ομάδες ρίχνουν το βάρος τους στο θεσμό του Κυπέλλου, όπου ο μεν Κεραυνός θα φιλοξενηθεί από την Δόξα στον Ωρωπό και ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει στην Σινώπη την Θύελλα την προσεχή Κυριακή.
Επίσης στης 22/9 για την πρώτη αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΠΑΣ θα παίξει στην Πάργα με τον τοπικό Απόλλωνα, ενώ ο Κεραυνός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Φιλοθέης του Πάνου Νίκου στην Άρτα. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Ντούκα, Μπόμπορης, Πάνου, Πανταζής, Ρακόπουλος, Κούσης Α, Λέτσος, Π.Κολιός, Παπαδόπουλος, Ναστούλης, Γ.Κολιός 
Στο Β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πάσχος, Κούσης Σ, Λέκκος, Χωραβάτης, Γεωργαλής, Μπαλάφας, Τζιάκος Δ, Δήμος, Χήτας. 
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανούσης( 70΄ Λάσκαρης), Καρακώστας( 65΄ Παναγόπουλος), Μάρκος, Δ.Σκαμνέλος, Μπούκουρας, Χριστοδούλου( 46΄ Νίκου), Χ.Σκαμνέλος( 75΄ Μέλος), Δημουλιάς, Ντέτσικας, Σιδέρης, Χαιδάκης
ΠΗΓΗ: prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου