Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

8/9/12

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 0-1


Χάρη σ’ ένα τέρμα που πέτυχε ο Μπόμπορης μόλις στο 10΄ με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Εθνικός Φιλιππιάδας κέρδισε με 1-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού σήμερα το απόγευμα στο «Κατερίνα Θάνου» .
Σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι και παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων , ο Εθνικός Φιλιππιάδας έδειξε να είναι πιο ουσιαστικός και γενικότερα  πιο έτοιμος από τον Κεραυνό , χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα.
Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού και σε αυτό το φιλικό παιχνίδι έδειξε να είναι αρκετά κουρασμένος σίγουρα όμως όταν η ομάδα βρει το ρυθμό της θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο και ένα αξιόλογο σύνολο.
Στο 1ο ημίχρονο ο Εθνικός  απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν στο 32΄λεπτό ο Μπόμπορης σε εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Γιάτσε μέσα στην περιοχή από τον Τζιάκο) έστειλε την μπάλα απελπιστικά ψηλά άουτ.
Στο 39΄λεπτό και σε ωραία αντεπίθεση του Εθνικού,  ο  Κολιάκης αφού πέρασε και τον Ντούκα σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο κάθετο αριστερό δοκάρι.
Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο  χωρίς βέβαια  να δημιουργούνται ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με τους  δύο  προπονητές  να δίνουν  χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες δοκιμάζοντας διάφορα  σχήματα και συστήματα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Φίντζος Β.):Ντούκα, Χωραβάτη, Πάνου, Τζιάκος Γ., Πανταζής, Λέτσος, Κολιός Π., Κολιός Γ., Παπαδόπουλος, Ναστούλης, Φέκκας
Επίσης αγωνίστηκαν: Παίδαρος, Μπόμπορης, Γεωργαλής, Ρακόπουλος, Χήτος, Τζιάκος Δ., Δήμος, Λέκκος, Μπαλάφας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννος Γ.): Μπαντής, Μούτας, Θεοδώρου, Ρούμπος, Λέντζος, Πάνος, Ναβρόζογλου, Τσακανίκας, Κολιάκης, Μπόμπορης, Γιάτσε
Επίσης αγωνίστηκαν: Σταμάτης, Παπανίκου, Σιαπάτης Χ., Σιαπάτης Σ., Τσιόγκας, Φλώρος, Κοντογεώργος, Κολιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου