Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

1/8/12

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 10 ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ!


Οι αποφάσεις που είχαν ληφθεί στις 25/7 (Τετάρτη), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, έμοιαζαν να είναι τελεσίδικες για το φετινό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Η είδηση που ξεχωρίζει είναι η πρόθεση των ανθρώπων της Επιτροπής να δημιουργήσουν ένα πρωτάθλημα αποτελούμενο από δέκα ομίλους, παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο ΔΣ της ΕΠΟ ψηφίστηκε η πρόταση για σχηματισμό οκτώ ομίλων. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Τοπολιάτης και οι συνεργάτες του επικοινώνησαν με τους συμβούλους της ΕΠΟ από τους οποίους έλαβαν το σχετικό 'οκ', που αναμένεται να επικυρωθεί στο επόμενο ΔΣ της Ομοσπονδίας, που θα
πραγματοποιηθεί στα μέσα Αυγούστου. Στην περίπτωση που υπερψηφιστεί η πρόταση για σχηματισμό δέκα ομίλων, που θα σημάνει και ολοκληρωτική εξάλειψη της αναδιάρθρωσης που είχε αποφασιστεί πέρσι, το πρωτάθλημα θα έχει ακριβώς την ίδια μορφή με αυτό που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες. 
'ΜΙΚΡΟΙ' ΟΙ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1-1-1993!
Μία άλλη απόφαση που έχει παρθεί από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και γνωστοποιήθηκε σήμερα, σχετίζεται με το όριο ηλικίας των 'μικρών' που πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στην ενδεκάδα. Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, ως 'μικροί' θα λογίζονται φέτος οι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από την 1η Γενάρη του 1993 και μετά! Όσο για τον αριθμό τους στην ενδεκάδα παραμένει ως έχει, δηλαδή τρεις.
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/8 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν, οι δηλώσεις συμμετοχών θα υποβάλλονται μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα κοινοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί πως στην προκήρυξη δεν θα υπάρχει ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβάζονται και θα υποβιβάζονται από τους δέκα ομίλους, με δεδομένο ότι είναι άγνωστο το μέλλον της κατηγορίας. Η σχετική συμπληρωματική προκήρυξη αναμένεται να κοινοποιηθεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν τον Οκτώβρη. Τέλος, το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κάπου στα μέσα του Οκτώβρη, όπως είναι ήδη γνωστό.

πηγή: Δ. Θεοδώρου –periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου