25/7/12

ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ!

Κανονικά θα συμμετέχουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών ΕΠΣ στη Δ’ Εθνική, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ, όπου ουσιαστικά ακυρώθηκε η διαδικασία των μπαράζ.
Το ζήτημα των ομίλων της Δ’ Εθνικής απασχόλησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας, με τα παράπονα των προέδρων Ενώσεων να είναι πολλά στο ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομίλων σε έξι και την συνεπαγόμενη αύξηση των αποστάσεων και των εξόδων. Εξάλλου, οι ομάδες της Κρήτης είχαν εκφράσει εδώ και μήνες την έντονη αντίδρασή τους.
Τελικά αποφασίστηκε να γίνουν οκτώ οι όμιλοι στη Δ’ Εθνική της νέας περιόδου και να συμμετέχουν σε αυτούς όλες οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων, για να είναι αρκετές οι ομάδες σε κάθε όμιλο.
Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων θα γίνει στα μέσα Αυγούστου, αφού ξεκαθαριστεί πρώτα πόσες ομάδες θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τις 95 ομάδες που είχαν δικαίωμα, δέκα ομάδες δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή. Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει.
Με δέκα ομάδες ο κρητικός όμιλος
Το μόνο σίγουρο είναι πως την αυτονομία του θα διατηρήσει ο κρητικός όμιλος στη Δ’ Εθνική, ο οποίος θα απαρτίζεται από δέκα ομάδες.
Συγκεκριμένα, τον κρητικό όμιλο θα απαρτίζουν οι Ατσαλένιος, Ηρόδοτος, Γιούχτας, ΠΑΟ Κρουσσώνα, Πατούχας, ΑΕ Κατσαμπά, Κισσαμικός, Αναγέννηση Ιεράπετρας, αλλά και οι Ερμής Ζωνιανών και ΟΦ Ιεράπετρας.
πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου