Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

28/6/11

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2010-2011


Η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού κατά  την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο κατέλαβε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, συγκεντρώνοντας συνολικά 59 βαθμούς.
 Σε σύνολο 30 αγώνων, έχει πετύχει 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες (με τέρματα 75  υπέρ και  47 κατά)

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία (περίοδος 2008-2009 κατετάγη στην 5η θέση, περίοδος 2009-2010 κατετάγη στην 3η θέση και την φετινή περίοδο  2010-2011 κατετάγη στην 2η θέση) και ομολογουμένως κατά γενική ομολογία, ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.
Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας ήταν το θεαματικό και γρήγορο ποδόσφαιρο που έπαιξε, η πολύ καλή φυσική κατάσταση και το κυριότερο η πειθαρχία που διακατείχε συνολικά την ομάδα.
Η πρόοδος αυτής της ομάδας οφείλεται στις προσπάθειες των ανθρώπων της Διοίκησης,  του προπονητή Βαγγέλη Φίντζου, του γυμναστή Δημητρίου Πάντου και κυρίως των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ,  οι οποίοι χωρίς καν ν’ αμείβονται, ανέδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους χάρη στο φιλότιμό τους, καθώς  και στην πολύ μεγάλη αγάπη που έχουν για την ομάδα τους. Η πειθαρχία στ’ αποδυτήρια, η εργατικότητα στις προπονήσεις και  η σύμπνοια μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των προσπαθειών τους.  

Ήταν μια πετυχημένη χρονιά για τον ΚΕΡΑΥΝΟ Θεσπρωτικού και η συνολική εικόνα της ομάδας αφήνει πολλές υποσχέσεις και διακρίσεις για το μέλλον.


Λέκκος Δαμιανός

Γεννήθηκε το έτος 1990 και είναι από το Ριζοβούνι. Από τους καλύτερους και σίγουρα εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού. Η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, κάτω από τα δοκάρια, τον συγκαταλέγει στους διακριθέντες της φετινής χρονιάς.

Συμμετοχές: 19


Ντόβας Κωστης

Γεννήθηκε το έτος 1988 και είναι από το Θεσπρωτικό. Πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με πάρα πολλά καλά αμυντικά και επιθετικά  στοιχεία. Παρά και το φετινό του  σοβαρό  τραυματισμό, διακρίθηκε ιδιαίτερα για το πάθος και την αγωνιστικότητά του. Συγκαταλέγεται ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της φετινής χρονιάς.  

Συμμετοχές: 24 -Τέρματα: 0

Πανούσης Θεόδωρος

Γεννήθηκε το έτος 1984 και είναι  από τον Άσσο. Είναι από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πραγματικά ξεχώριζε για το μυαλωμένο παιχνίδι του. Η απουσία του λόγω στράτευσης φάνηκε ιδιαίτερα στην ομάδα. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ο κάθε προπονητής θα ήθελε να τον είχε στην ομάδα του και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της χρονιάς.  

Συμμετοχές: 18 -Τέρματα: 0

Τζιάκος Γεώργιος

Γεννήθηκε το έτος 1983 και είναι  από το  Θεσπρωτικό. Πολύ έμπειρος και δυνατός ποδοσφαιριστής και με διαφορά ο πιο πολυτιμότερος παίκτης.  Η σιγουριά και η άψογη αμυντική συνεργασία με τους υπόλοιπους αμυντικούς παίκτες τον συγκαταλέγουν ως έναν από τους  κορυφαίους της φετινής χρονιάς.

Συμμετοχές: 22 -Τέρματα: 0

Μπόμπορης Ανδρέας
Γεννήθηκε το έτος 1982 και είναι από το Θεσπρωτικό. Είναι ο αρχηγός της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και είναι  πραγματικά με διαφορά από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η εμπειρία του, η άψογη αμυντική του καθοδήγηση, τον καθιστούν έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.
Συμμετοχές: 30  -Τέρματα: 5

Γεωργαλής Θεοφάνης
Γεννήθηκε  το έτος 1984 και είναι  από το  Θεσπρωτικό. Πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή. Έμπειρος ποδοσφαιριστής, με πολύ τρέξιμο στο χώρο του κέντρου και κυρίως διακρίθηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ο φετινός του σοβαρός τραυματισμός τον άφησε για πολύ καιρό έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και η απουσία του φάνηκε ιδιαίτερα .
Συμμετοχές: 16 –Τέρματα:0


Τζιάκος Δημήτρης
Γεννήθηκε το έτος 1992  και είναι από το Θεσπρωτικό. Νέος ποδοσφαιριστής και πολύ καλός τεχνίτης με την μπάλα. Έτρεχε ακατάπαυστα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης και σίγουρα το μέλλον του ανήκει.
Συμμετοχές:22 Τέρματα:1


Αθανασόπουλος Γεώργιος
Γεννήθηκε το έτος 1992 και είναι από το Γαλατά. Νεαρός εξελίξιμος ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η δύναμη και το πάθος που διαθέτει. Απουσίασε σχεδόν από όλη την αγωνιστική χρονιά λόγω σπουδών του και όταν χρειάστηκε, κάλυψε το χώρο του κέντρου και της αμυντικής γραμμής με μεγάλη επιτυχία.

Συμμετοχές: 4 –Τέρματα: 0 

Μαλέσκος Ηλίας

Γεννήθηκε το έτος 1988  και είναι  από την Τύρια. Εξαιρετικός αμυντικός ποδοσφαιριστής. Διακρίθηκε για τις αμυντικές του ικανότητες, τη δύναμη  και την άριστη φυσική του κατάσταση. Η παρουσία του συνέβαλε σημαντικά στην σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας και κρίνεται ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της φετινής περιόδου.

Συμμετοχές: 27 Τέρματα:2

Μπόμπορης Παναγιώτης

Γεννήθηκε το έτος 1970 και είναι από την Τύρια. Είναι ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ. Αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού μέσου και με την εμπειρία του βοήθησε σημαντικά την ομάδα όταν τον χρειάστηκε. Πράγματι η προσπάθειά του είναι αξιοζήλευτη και είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Συμμετοχές: 11 -Τέρματα: 0

Φέκκας Κων/νος

Γεννήθηκε το έτος 1988 και είναι από το Θεσπρωτικό. Εξαιρετικός επιθετικός ποδοσφαιριστής με άψογη τεχνική κατάρτιση. Διακρίθηκε για τις επιθετικές και δυναμικές του επελάσεις. Η εμπειρία του στις μεγαλύτερες κατηγορίες (Έχει αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με τον ΠΑΣ Πρέβεζα) βοήθησε σημαντικά την ομάδα όποτε αγωνίστηκε.    Δυστυχώς, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων έλειψε από πολλούς αγώνες της ομάδας.    

Συμμετοχές: 7 -Τέρματα: 5




Καλδάνης Ξενοφών
Γεννήθηκε το έτος 1985 και είναι από το Θεσπρωτικό. Πολύ καλός και έμπειρος ποδοσφαιριστής. Από τους καλύτερους παίκτες της φετινής περιόδου. Διακρίθηκε κυρίως για το μυαλωμένο παιχνίδι του στο χώρο του κέντρου και το πάθος του. Άριστος τεχνίτης και με πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Συμμετοχές: 28 -Τέρματα: 4





Σιώρος Απόστολος

Γεννήθηκε το έτος 1995 και είναι  από το  Θεσπρωτικό. Σπουδαίο ταλέντο με άριστη τεχνική κατάρτιση. Ήταν ο πρωταγωνιστής όλων των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας και  διακρίθηκε για το δυνατό και έξυπνο παιχνίδι του. Με άριστη φυσική κατάσταση δυσκόλεψε τους αμυντικούς παίκτες και τους ταλαιπώρησε  με την ταχύτητά του. Είναι  δεύτερος σκόρερ της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και από τους πιο καλύτερους παίκτες.

Συμμετοχές: 25 Τέρματα:15 


Καραγιάννης Γεώργιος
Γεννήθηκε το έτος 1989 και είναι από την Αθήνα. Πάρα πολύ καλός επιθετικός παίκτης και διακρίθηκε για τη δύναμη και το πάθος του. Λόγω των σπουδών του έχασε πολλές προπονήσεις και σίγουρα θα ήταν από τους πιο καλύτερους παίκτες. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε βοήθησε σημαντικά την ομάδα πετυχαίνοντας πολλά ωραία και δύσκολα τέρματα.   Δεινός σκόρερ από κοντινές και μακρινές αποστάσεις. Ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής σεζόν.



Συμμετοχές: 21 Τέρματα:16 





Κούσης Στέφανος
Γεννήθηκε το έτος 1993 και είναι από τον Άσσο. Νεαρός ποδοσφαιριστής με πλούσιο και σπάνιο ταλέντο. Δυνατός παίκτης και άριστος τεχνίτης με την μπάλα. Όλες οι επιθέσεις ξεκινούσαν πάντα απ’ αυτόν και ήταν με μεγάλη διαφορά ο πιο πολυτιμότερος και καλύτερος παίκτης την φετινή περίοδο.

Συμμετοχές: 26 -Τέρματα: 11

Τζιάκος Γεώργιος

Γεννήθηκε το έτος 1984 και είναι από το Θεσπρωτικό. Εξαιρετικός επιθετικός ποδοσφαιριστής με άψογη τεχνική κατάρτιση. Δεινός σκόρερ και κυρίως διακρίθηκε για τις επιθετικές του επελάσεις και την άριστη φυσική του κατάσταση. Δυστυχώς,  σχεδόν σε όλους τους αγώνες του δεύτερου γύρου απουσίασε λόγω σοβαρού του τραυματισμού.

 Συμμετοχές: 14 -Τέρματα: 8

Κολιός Παναγιώτης

Γεννήθηκε το έτος 1995 και είναι από την Κρανιά. Νεαρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής. Σπουδαίο ταλέντο με άψογη τεχνική κατάρτιση. Διακρίθηκε , παρά το νεαρό της ηλικίας του,  για το δυνατό παιχνίδι του στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης. Συγκαταλέγεται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής χρονιάς και  το μέλλον σίγουρα του ανήκει.

Συμμετοχές: 29 –Τέρματα: 3 


Σιώρος Αντώνης
Γεννήθηκε το έτος 1994 και είναι από το Θεσπρωτικό. Άλλος ένας νεαρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής. Με τις εμφανίσεις του την φετινή  περίοδο  ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του και άφησε άριστες εντυπώσεις. Διακρίθηκε για το δυνατό του παιχνίδι και την ομαδικότητά του. Ο σοβαρός περσινός τραυματισμός του τον επηρέασε σε αρκετό βαθμό την φετινή χρονιά.

Συμμετοχές: 19 -Τέρματα: 2


Κατσάνος Αθανάσιος

Γεννήθηκε το έτος 1987 και είναι από τον Άσσο. Ένας από τους πλέον άτυχους της χρονιάς αφού ο σοβαρός τραυματισμός του τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας. Ωστόσο κυρίως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος πήρε συμμετοχές ως μέσο αμυντικός και όταν χρειάστηκε, δήλωσε παρών και βοήθησε σημαντικά την ομάδα με το δυνατό του παιχνίδι.

Συμμετοχές: 7 -Τέρματα:0

Μαϊκαντής Λάμπρος

Γεννήθηκε το έτος 1971 και είναι από την Φιλιππιάδα. Ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας και την  βοήθησε πάρα πολύ όταν τον χρειάστηκε. Η μεγάλη πείρα στην κατηγορία φάνηκε ιδιαίτερα στα δύσκολα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

  Συμμετοχές: 6 

Τζιάκος Χρήστος

Γεννήθηκε το έτος 1990 και είναι από το Θεσπρωτικό. Νέος και δυνατός σε ηλικία ποδοσφαιριστής. Κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η ταχύτητά του και η καλή τεχνική του κατάρτιση. Βοήθησε σημαντικά την ομάδα όταν τον χρειάστηκε και χρησιμοποιήθηκε.

Συμμετοχές: 8 –Τέρματα: 1 

Δημολίτσας Αλέξανδρος

Γεννήθηκε το έτος 1995 και είναι από το Θεσπρωτικό. Νέος σε ηλικία ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από την παιδική ομάδα. Αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης και φάνηκε να έχει πολλά θετικά στοιχεία. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλεία και το μέλλον του ανήκει.

Συμμετοχές: 4 –Τέρματα: 0


Νάσης Φώτης

Γεννήθηκε το έτος 1985 και είναι από το Θεσπρωτικό. Αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια στο χώρο της άμυνας και του κέντρου. Δυνατός ποδοσφαιριστής. Η απουσία και οι αρκετοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν ν’ ακολουθήσει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Συμμετοχές: 7 –Τέρματα: 0


Καλδάνης Θωμάς

Γεννήθηκε το έτος 1974 και είναι από το Θεσπρωτικό. Αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα (ως 3ος τερματοφύλακας)  για τέσσερις (4) αγωνιστικές. Βοήθησε με την συμμετοχή του την ομάδα του όταν τον χρειάστηκε

Συμμετοχές: 4


Κουλιάτσης Βασίλης
Γεννήθηκε το έτος 1994 και είναι από τις Παππαδάτες. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και έδειξε να έχει σωστό τρόπο σκέψης στις προσπάθειές του. Καταβάλει μεγάλες προσπάθειες στις προπονήσεις  και συμμετέχει ανελλιπώς  σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Σίγουρα εάν συνεχίσει έτσι το μέλλον του ανήκει.

Συμμετοχές: 3  -Τέρματα: 0

Μπαλάφας Γεώργιος
Γεννήθηκε το έτος 1996 και είναι από το Ριζοβούνι. Πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Προέρχεται από την παιδική ομάδα και προσπαθεί μέσα από την προπόνηση να βελτιώσει την τεχνική και φυσική του κατάσταση. Σίγουρα εάν προσεχθεί και εφόσον δουλέψει σκληρά,  θ΄ αποτελέσει  σπουδαίο ταλέντο.

Συμμετοχές: 3  -Τέρματα: 1


Κωλέτσης Κων/νος
Γεννήθηκε το έτος 1995 και είναι από το Πολυστάφυλο. Πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Προέρχεται από την παιδική ομάδα και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την τεχνική και φυσική του κατάσταση. Σίγουρα με την σκληρή δουλειά θ΄ αποτελέσει  σπουδαίο ταλέντο.

Συμμετοχές: 1  -Τέρματα: 0






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου