Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

15/10/11

5η Αγωνιστική- Κεραυνός Θεσπρωτικού-Α.Ε.Κ. Αρχαγγέλου 3-1




ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κιτσαντάς,Duka,Καλδάνης,Λέτσος,Καραγιάννης,Πανούσης,
Σιώρος,Κούσης,Μπόμπορης,Μαλέσκος,Κολιός

Την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού με σκορ 3-1 απέναντι στην Α.Ε.Κ. Αρχαγγέλου σ’ ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με δυνατό αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.
Το 2-1 με τον Θανάση Λέτσο

Η Α.Ε.Κ. Αρχαγγέλου αιφνιδίασε τον Κεραυνό και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0  στο 12’ λεπτό με ωραία κεφαλιά του Σοφόπουλου Α.
Ο Κεραυνός αντέδρασε άμεσα και στο 17΄λεπτό ο Σιώρος Απ. με κοντινή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το 1-1.
Στο 34΄λεπτό ο Λέτσος με δυνατό σουτ πετυχαίνει το 2-1 για τον Κεραυνό και στο 74΄λεπτό ο Ζήσης στην προσπάθειά του ν’ απομακρύνει την μπάλα την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του και το 3-1 είναι γεγονός.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα εκτέλεση πέναλτι του Σοφόπουλου Α.,  ο Duka αποκρούει την μπάλα.

Ο Duka αποκρούει το πέναλτι του Σοφόπουλου Α.
Διαιτητής του παιχνιδιού ο κ. Σπυράκος με βοηθούς τους Καλογέρη και Καραγιαννίδη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Μαλέσκος (62΄Τζιάκος Δ.), Πανούσης, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Λέτσος, Σιώρος Απ., Καλδάνης (62΄Ντόβας), Καραγιάννης (73΄Σιώρος Αντ.), Κολιός, Κούσης
Α.Ε.Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Ισπόγλου, Τσενίκογλου Χ., Ζήσης, Κωτένογλου, Μπούκουρας, Παππάς, Ζιάϊ, Σοφόπουλος Α., Τσενίκογλου Χρ., Σοφόπουλος Χ., Ράπτης (74΄Νάσσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου